Αταμάν: Οι δύο παίκτες που αρέσουν από Εφές

Ο εποχή του Εργκίν Αταμάν στον Παναθηναϊκό, έχει ξεκινήσει, έστω και ανεπίσημα και αρκετά ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι.

Το καλοκαίρι αναμένεται «θερμό» για τον Παναθηναϊκό με τον Εργκίν Αταμάν να αναλαμβάνει την «πράσινη» καθοδήγηση για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Εργκίν Αταμάν σηματοδοτεί… έστω και ανεπίσημα την έναρξη της εποχής του Τούρκου προπονητή στο «τριφύλλι». Πολλά αναφέρθηκαν τις τελευταίες μέρες για διάφορα ονόματα που αναμένεται να απασχολήσουν τον Αταμάν για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού. Ανάμεσα τους και δύο ονόματα παικτών, με τους οποίους συνεργάστηκε άψογα στην Αναντολού Εφές. Αυτά είναι τα ονόματα των Ελάιζα Μπράιαντ και Ροντρίγκ Μπομπουά που έχουν γραφτεί αρκετά τις τελευταίες μέρες.

Ο Φακούντο Καμπάτσο άλλαξε μάνατζερ – τι σημαίνει αυτό για τον Παναθηναϊκό!

Ο Γάλλος «μπόμπερ» που αρέσει στον Αταμάν

Ο Ροντρίγκ Μπομπουά ήταν από τους πρώτους παίκτες που πήρε ο Αταμάν στην Αναντολού Εφές. Οι δύο τους είχαν άψογη συνεργασία. Ο 35χρονος μετά από πέντε χρόνια στην Κων/πολη δεν είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσει στην ομάδα. Εφόσον, μείνει ελεύθερος δεν αποκλείεται να απασχολήσει. Σύμμαχος στην προσπάθεια αυτή είναι τόσο ο ίδιος ο προπονητής του Παναθηναϊκού, όσο και ο αντζέντης του. Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς είναι αντζέντης του. Ο Ραζνάτοβιτς είναι ένας αντζέντης που έχει πολύ καλή σχέση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και θέλει να συνεργαστεί μαζί του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Pickngreen.gr οι απαιτήσεις του Γάλλου παίκτη βρίσκονται λίγο πάνω από το 1.000.000. Ο παίκτης μπορεί να διανύει το 35ο έτος της ηλικίας του, αλλά βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Η πιο σύνθετη περίπτωση του Μπράιαντ

Ο Ελάιζα Μπράιαντ αποτελεί μία λίγο πιο σύνθετη υπόθεση. Η περίπτωση του θα εξαρτήθεί αρκετά από τον επόμενο προπονητή των Τούρκων. Εφόσον, αυτός είναι ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δύσκολα θα αποχωρήσει από την Αναντολού Εφές. Ο Έλληνας προπονητής έχει συνδεθεί τελευταία με την πλευρά των Τούρκων και αναμένονται σύντομα εξελίξεις. Ο Σφαιρόπουλος είναι ο προπονητής που τον είχε πάρει στην Μακάμπι Τελ Αβίβ και τον είχε αναδείξει. Του αρέσει, γιατί διαθέτει τόσο σουτ, όσο και αμυντικό φίλτρο. Αν και εφόσον, ο Αμερικανός μείνει ελεύθερος θα απασχολήσει.

Η δέσμευση του Αταμάν απέναντι στην Εφές

Πάντως, δεν φαντάζει πολύ πιθανό να αποκτηθούν και οι δύο παίκτες. Ο ίδιος ο Αταμάν δεν θέλει να μπει σε διαδικασία να «αρπάξει» παίκτη μέσα από τα χέρια της πρώην ομάδας του. Οπότε, αν ασχοληθεί θα είναι μόνο αν δεν τα βρουν με την τουρκική ομάδα και μείνουν ελεύθεροι. Από εκεί και πέρα ο Τούρκος προπονητής έχει κάνει ήδη τις πρώτες του εισηγήσεις για Παπαγιάννη, Πονίτκα και κάποιους μεταγραφικούς στόχους.

Δείτε επίσης