Μπάγερν: Αλλάζει επίπεδο με νέο χορηγό

Η Μπάγερν Μονάχου έκλεισε μία μεγάλη και σημαντική χορηγική συμφωνία με την BMW, κάτι που ανακοίνωσε και επίσημα.

Η Μπάγερν Μονάχου ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με τον κολοσσό της αυτοκινητοβιομηχανίας, BMW.

Η Μπάγερν Μονάχου ήρθε στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και την Ευρωλίγκα για να μείνει. Και το δείχνει με κάθε τρόπο, αλλά και το δικό της «my way». Οι Βαυαροί δεν επιθυμούν να μείνουν στάσιμοι στην διοργάνωση και μεθοδικά ψάχνουν την απογείωση τους. Η νέα χορηγική συμφωνία με την BMW είναι μία από τις πολλές κινήσεις που κάνει η ομάδα του Μονάχου προς αυτή την κατεύθυνση.

Η συμφωνία με την BMW ανακοινώθηκε επίσημα, αλλά θα τεθεί σε ισχύ από τις αρχές Ιουλίου και θα αφορά αρκετές δράσεις εντός και εκτός παρκέ. Αρχικά παίκτες, επιτελείο θα λάβουν σύχγρονα ηλεκτρονικά αυτοκίνητα, ενώ οι υπόλοιπες δράσεις θα ανακοινωθούν στο μέλλον.

Αξίζει να τονιστεί ότι η Μπάγερν Μονάχου είναι η τρίτη ομάδα της Ευρωλίγκα, στην οποία μπαίνει ως χορηγός η BMW. Είναι ήδη χορηγός στην Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και την Αρμάνι Μιλάνο. Δεν είναι μόνο αυτή η συμφωνία που έχει κλείσει η Μπάγερν, καθώς υπάρχει στα σκαριά και το νέο γήπεδο της στο Ολυμπιακό Πάρκο. Το SAP Garden αναμένεται να έχει 11.500 θέσεις και να είναι έτοιμο τον χειμώνα του 2023 ή την άνοιξη του 2024. Όλα αυτά σε συνδυασμό φυσικά και με την πρόσληψη του Πάμπλο Λάσο. Είναι δεδομένο ότι οι Γερμανοί θέλουν να βρεθούν στην ευρωπαϊκή ελίτ και κάνουν προσεκτικές κινήσεις σε όλα τα επίπεδα για να το πετύχουν.

Διαβάστε επίσης:
Οι δύο παίκτες της Εφές που αρέσουν στον Αταμάν και για τον Παναθηναϊκό!
Ο Δημήτρης Πρίφτης εξηγεί για ποιον λόγο δεν κράτησε τον Ντιαλό στον Παναθηναϊκό!

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση