ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το Pickngreen.gr ξεκίνησε το 2015 ως μία απλή σελίδα στο Facebook (με το τότε όνομα να είναι Basketball news for Panathinaikos) με στόχο την άμεση ενημέρωση των φίλων του Παναθηναϊκού για θέματα σχετικά με την ομάδα μπάσκετ του συλλόγου, καθώς και την ανταλλαγή απόψεων.

Καθώς, η απήχηση που είχε η σελίδα συνεχώς αυξανόταν και σε συνδυασμό με τον μεγάλο αριθμό like και σχολίων που είχε φτάσει, δημιουργήθηκε η ανάγκη για την δημιουργία μιας ιστοσελίδας, όπου θα είναι όλα πιο οργανωμένα και πιο εύκολα προσβάσιμα στον φίλαθλο κόσμο του Παναθηναϊκού, έτσι ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορεί και αυτός να γνωρίζει τις τελευταίες εξελίξεις της ομάδας μπάσκετ. Αυτή ήταν μόνο η αρχή. 

Το Pickngreen.gr δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτό και σε κανένα σημείο δεν εφησυχάστηκε. Αντιθέτως, προσπαθούσε συνεχώς να βρει νέους τρόπους να επεκταθεί και να παρέχει υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών στους αναγνώστες του.

Το Pickngreen.gr αποτελεί τον κορυφαίο ιστότοπο ενημέρωσης για τους φίλους του μπασκετικού Παναθηναϊκού και όχι μόνο. Μακριά από οπαδικές αντιμαχίες και στοχεύοντας στην έγκυρη αλλά και έγκαιρη ενημέρωση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, προσφέρει ενημέρωση μέσω της ειδησεογραφίας, δίνοντας βήμα σε νέους δημοσιογράφους για την έκφραση της άποψης τους σε θέματα που αφορούν, τόσο την «πράσινη» επικαιρότητα, όσο και το ευρύτερο μπασκετικό στερέωμα. 

Στο παρκέ του Pickngreen.gr και μέσω του νεοσύστατου PnG+ μπορεί να βρει κανείς ειδήσεις για τις υπόλοιπες ομάδες της Ευρωλίγκα, αφιερώματα σε ιστορικές ομάδες της διοργάνωσης, αναλύσεις καθ’ όλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου, Scouting reports όπως και τεχνικές αναλύσεις φερέλπιδων νέων καλαθοσφαιριστών. 

Το τελευταίο έτος με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση του αναγνωστικού κοινού, δημοσιεύονται ειδήσεις σχετικές και με το τμήμα μπάσκετ γυναικών αλλά και για τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.