Παπαγιάννης: Έδωσε το «ναι» ο Αταμάν για την ανανέωση του!

Ο Γιώργος Παπαγιάννης βρίσκεται πολύ ψηλά στα πλάνα του Εργκίν Αταμάν για την νέα σεζόν και οι «πράσινοι» δουλεύουν την ανανέωση του.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι (είχε υπογράψει πενταετές το 2018) αποτελεί προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό καθώς είναι σίγουρο πως θα ενδιαφερθούν αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Magic Euroleague» του Sdna.gr, στην συνάντηση του Εργκίν Αταμάν με τους Σάνι Μπετσίροβιτς, Δημήτρη Κοντό και Δημήτρη Γιαννακόπουλο που πραγματοποιήθηκε στο Σούνιο την περασμένη Κυριακή ο έμπειρος Τούρκος τεχνικός ξεκαθάρισε ότι θέλει τον Γιώργο Παπαγιάννη στην ομάδα του χρόνου και έδωσε το «πράσινο» φως για την ανανέωση του.

Επίσης είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί ότι οι αρχικές συζητήσεις που έχουν γίνει είναι σε θετικό κλίμα καθώς όπως ξέρουμε ο Έλληνας ψηλός έχει οικογενειακή σχέση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Οι «πράσινοι» θέλουν να του προσφέρουν ένα πολυετές συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές ώστε να φτιάξουν έναν πολύ δυνατό ελληνικό κορμό κάτι που ζήτησε ο Εργκίν Αταμάν.

Το νέο όσον αφορά τη περίπτωση του Φακούντο Καμπάτσο!

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

This Post Has 2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης