ΟΑΚΑ: Venue Manager ο Βαγγέλης Χρυσοχόος!

Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει μπρος από τώρα το θέμα ΟΑΚΑ ενώ αναμένεται συνάντηση την επόμενη βδομάδα για την υπογραφή των συμβάσεων.

Ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει από τώρα το «τρέξιμο» του ΟΑΚΑ και υπάρχουν πολλές εξελίξεις.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή «Magic Euroleague» του Sdna.gr και συγκεκριμένα ο έμπειρος δημοσιογράφος, Βασίλης Παπαθεοδώρου, την επόμενη βδομάδα μεταξύ Τρίτης και Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί συνάντηση για την υπογραφή των συμβάσεων.

Ένα επίσης πολύ σημαντικό νέο που δείχνει ότι οι «πράσινοι» έχουν αρχίσει και δουλεύουν το ΟΑΚΑ είναι η μεταγραφή νέου βένιου μάνατζερ και συγκεκριμένα του Βαγγέλη Χρυσοχόου ο οποίος βρισκόταν στο ποδοσφαιρικό τμήμα του ΠΑΟΚ έως τον περασμένο Γενάρη ως επικεφαλής μάρκετινγκ. Οι αρμοδιότητες του θα είναι αυξημένες δεν θα αφορούν μόνο το αγωνιστικό επίπεδο αλλά θα τρέχει όλα τα πρότζεκτ που αφορούν το γήπεδο (ονοματοδοσία, έσοδα, έξοδα, κλπ). Την επόμενη βδομάδα θα υπάρξουν επισημότητες για το θέμα αυτό.

Τέλος θυμίζουμε ότι το ΟΑΚΑ θα ανήκει στον Παναθηναϊκό από την 1η Ιουλίου κάτι που δυσκολεύει τα έργα που θα γίνουν τότε καθώς το καλοκαίρι θα παίζει κι η Εθνική Ελλάδος στο γήπεδο αυτό.

Η ανανέωση του Γιώργου Παπαγιάννη!

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης