Καμπάτσο: Άλλαξε μανατζερική στέγη!

Ο Φακούντο Καμπάτσο αποφάσισε να προβεί σε μία κίνηση απροσδόκητη, καθώς αποφάσισε να αλλάξει μανατζερική στέγη μετά από χρόνια.

Ο Φακούντο Καμπάτσο προέβη σε μία κίνηση απροσδόκητη.

Ο Αργεντίνος γκαρντ αποφάσισε μετά από αρκετά χρόνια να φύγει από την εταιρεία Octagon. Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η εκπομπή «Magic Euroleague» του Sdna.gr, ο Καμπάτσο συμφώνησε με την BDA. Ο νεός αντζέντης του είναι ο Quique Villalobos, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την ισπανική αγορά, ενώ έχει υπάρξει πρώην αθλητής της Ρεάλ Μαδρίτης. Αξίζει να τονιστεί ότι η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με την Octagon και αυτός ενδεχομένως να αποτελεί μία ένδειξη για το μέλλον του παίκτη.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο έμπειρος δημοσιογράφος, Βασίλης Παπαθεοδώρου, ένας από τους λόγους που ο Καμπάτσο προέβη σε αυτή την κίνηση ήταν η φετινή μετεγγραφή του στον Ερυθρό Αστέρα. Υπενθυμίζουμε, ότι ο Καμπάτσο είχε έρθει στους Σέρβους, αλλά δεν μπορούσε να αγωνιστεί, καθώς υπήρχε ένα ban των Σέρβων. Οι χειρισμοί από την μέχρι πρότινος μανατζερική του εταιρεία δεν άρεσαν στον Αργεντίνο σούπερ σταρ, καθώς έμεινε σε απραξία για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Πλέον, οι «πράσινοι», οι οποίοι έχουν μια σταθερά καλή σχέση με την Octagon, θα πρέπει να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις από την αρχή για τον αθλητή. Αυτές μάλιστα θα γίνουν με τον νέο του εκπρόσωπο, ο οποίος έχεις τι παραπάνω ιδιαιτερότητες που αναφέραμε. Η περίπτωση του ήταν δύσκολη εξ’αρχής και φαίνεται πως με την νέα κατάσταση γίνεται ακόμα πιο δύσκολη.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση