Μπράιαντ: Απάντησε σε ερώτηση για Παναθηναϊκό

Ο Ελάιζα Μπράιαντ «άναψε φωτιές» με μία αντίδραση του σε μήνυμα οπαδού του Παναθηναϊκού που τον προέτρεπε να γίνει κάτοικος ΟΑΚΑ.

Ο Ελάιζα Μπράιαντ «άναψε φωτιές» στον κόσμο του Παναθηναϊκού με την αντίδραση του σε σχόλιο ενός φιλάθλου του Παναθηναϊκού.

Ο Αμερικανός γκαρντ/φοργουορντ βρίσκεται στην λίστα του Παναθηναϊκού. Τις προηγούμενες μέρες το Pickngreen.gr σας είχε ενημερώσει πρώτο για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού του Μπράιαντ. Ο Εργκίν Αταμάν τον ξέρει καλά από την Αναντολού Εφές και την κοινή πορεία τους και του αρέσει πάρα πολύ. Βέβαια, υπάρχει ένα εμπόδιο στην περίπτωση του και αυτή είναι η ενδεχόμενη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Αυτή η εξέλιξη ενδεχομένως να ανατρέψει τα δεδομένα. Προς το παρόν, πάντως ο Μπράιαντ φέρεται να «ζεστένεται» με την ιδέα του «τριφυλλιού».

Διαβάστε για ποιον παίκτη έχει καλες πιθανότητες ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Τόλη Κοτζιά!

Αξίζει να τονιστεί ότι το ίδιο ερώτημα-άνοιγμα του απήυθυναν και οπαδοί άλλων ομάδων. Βέβαια, ο Αμερικανός απάντησε, με νόημα όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, μόνο στο σχόλιο που αφορούσε τον Παναθηναϊκό.

Δείτε την σχετική ερώτηση του φίλου του Παναθηναϊκού, καθώς και την απάντηση του Ελάιζα Μπράιαντ: