Μπράιαντ: Πως συνδέεται ο Σφαιρόπουλος

Ο Ελάιζα Μπράιαντ είναι ένας από τους παίκτες που αρέσουν στον Αταμάν από την κοινή συνεργασία τους στην Αναντολού Εφές.

Ο Ελάιζα Μπράιαντ είναι ένας παίκτης που αρέσει στον Εργκίν Αταμάν.

Ο Ελάιζα Μπράιαντ επέστρεψε στην Ευρώπη από το ΝΒΑ τον Οκτώβριο του 2021 και υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Αναντολού Εφές. Στο τέλος της σεζόν 2022-2023 θα είναι ελεύθερος. Σε προηγούμενο άρθρο το Pickngreen.gr σας είχε ενημερώσει ότι είναι ένας από τους δύο παίκτες της Αναντολού Εφές που αρέσουν στον Εργκίν Αταμάν. Ωστόσο, θα πρέπει να ξεκαθαριστεί πρώτα αν τα βρει με την τουρκική ομάδα ή όχι. Ο ίδιος ο Αταμάν δεν θέλει να μπει σε διαδικασία να «κλέψει» παίκτη από την πρώην ομάδα του.

Υπάρχει όμως ένας παράγοντας που ενδεχομένως να αλλάξει τις ισορροπίες. Ο νέος προπονητής της Ανατολού Εφές. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος φέρεται να βρίσκεται σε θέση ισχύος αυτή την στιγμή. Δεν είναι απίθανο τις επόμενες μέρες να υπάρχουν εξελίξεις. Εφόσον, ο Έλληνας προπονητής αναλάβει την Εφές, ο Μπράιαντ δύσκολα θα φύγει. Πιο συγκεκριμένα, ο Σφαιρόπουλος δύσκολα θα τον αφήσει να φύγει. Οι δύο τους γνωρίζονται πολύ καλά. Ο Σφαιρόπουλος τον είχε πάρει στην Μακάμπι Τελ Αβίβ την σεζόν 2019-2020, όπου και έμεινε για δύο σεζόν. Οι δύο τους συνεργάστηκαν άψογα στην «ομάδα του λαού».

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση