Αβδάλας: «Σπουδαία εμπειρία το ANGT»

Ο Νεοκλής Αβδάλας μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του από τον Ερυθρό Αστέρα στο πλαίσιο του Adidas Next Generation Tournament.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νεοκλής Αβδάλας στο Gazzetta.gr:

Για την εμπειρία του Adidas Next Generation Tournament: «Είναι πολύ καλή εμπειρία, όλα τα ματς είναι πολύ ανταγωνιστικά. Ήρθαμε να ευχαριστηθούμε, να παίξουμε, να χαρούμε το παιχνίδι. Σήμερα (σ.σ. χτες) δεν μπορούσαμε να βρούμε ρυθμό, ούτε εγώ, ούτε η ομάδα. Δεν παίξαμε καλά. Αλλά έχουμε κι αύριο (σ.σ. σήμερα) παιχνίδι, έτσι είναι το μπάσκετ. Το ξεχνάμε και συνεχίζουμε αύριο (σ.σ. σήμερα)».

Την απάντηση του Ελάιζα Μπράιαντ σε ερώτηση που αφορούσε τον Παναθηναϊκό!

Για το τι χρειάζεται για να φτάσει το ελληνικό μπάσκετ την πρόοδο άλλων χωρών: «Τα τελευταία χρόνια κάνουμε καλή δουλειά. Και πέρσι με την Εθνική Παίδων πήγαμε ψηλά, ελπίζω και φέτος με την Εφήβων. Στο εξωτερικό γίνεται πολύ καλή δουλειά. Οι εγκαταστάσεις είναι πολύ καλές, τα παιδιά έχουν άπειρα παιχνίδια. Ελπίζω και στην Ελλάδα να γίνει το ίδιο τα επόμενα χρόνια για να έχουμε μεγαλύτερη εξέλιξη».

Το «παλεύει» για αυτόν τον παίκτη ο Παναθηναϊκός!

Για την εντύπωσή του από το Adidas Next Generation Tournament: «Πολύ καλή! Υπάρχουν πολλά ταλαντούχα παιδιά. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, βλέπω πώς μπορώ να παίξω εναντίον τους και να εξελιχθώ κι εγώ. Είναι πολύ ωραίο που υπάρχουν ταλαντούχα παιδιά για να προχωρήσει το μπάσκετ».

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση