Γκριγκόνις: Γιατί δεν θα συνεχίσει στα «πράσινα»

Ο Μάριους Γκριγκόνις, ενώ μετά την έλευση του Χρήστου Σερέλη έχει ανέβει αρκετά αγωνιστικά συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες παραμονής και την νέα σεζόν.

Ο Μάριους Γκριγκόνις αποτέλεσε μία από τις ακριβές μεταγραφές του Παναθηναϊκού το περασμένο καλοκαίρι, αλλά στην αρχή της σεζόν δεν απέδιδε τα αναμενόμενα.

Τι ισχύει με τον Γκριγκόνις, το συμβόλαιο του και το buy-out

Ο Λιθουανός επί Ντέγιαν Ράντονιτς δεν έπαιζε πολύ. Με το που ήρθε ο Χρήστος Σερέλης ανέβηκε αρκετά. Μάλιστα, αρκετός κόσμος θεωρούσε δεδομένη την παραμονή και την νέα σεζόν. Ωστόσο, η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Παρόλο που, ο παίκτης έχει κλειστό διετές συμβόλαιο το πιθανότερο σενάριο είναι να μην συνεχίσει στο «τριφύλλι».

Ο λόγος δεν είναι τόσο, ότι δεν αρέσει στον Εργκίν Αταμάν, όσο ότι ο ίδιος επιθυμεί να επιστρέψει στην πατρίδα του και πιο συγκεκριμένα, στην Ζάλγκιρις Κάουνας. Όταν αποχώρησε από την Ζάλγκιρις για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας το καλοκαίρι του 2021, ούτε ο ίδιος φανταζόταν πως ακριβώς θα πήγαινε η σεζόν του στην ρωσική ομάδα. Η αγωνιστική περίοδος 2021-2022 ολοκληρώθηκε απότομα για την ΤΣΣΚΑ, λόγω της αποβολής της. Ο ίδιος έψαχνε να φύγει από εκεί και εκεί σε εκείνο το σημείο ο Παναθηναϊκός πλήρωσε για να τον πάρει.

Φέτος θα συμβεί κάτι αντίστοιχο. Οι Λιθουανοί πρέπει να καταβάλουν ένα ποσό, ώστε να ο Παναθηναϊκός να τον αφήσει ελεύθερο. Εκτός αν Γκριγκόνις και Παναθηναϊκός έρθουν σε συμφωνία για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασία τους . Δεν είναι ξεκάθαρο πως ακριβώς θα συμβεί. Δεδομένο είναι ότι ο παίκτης δεν συνεχίζει στους «πράσινους» την νέα αγωνιστική περίοδο. Ουσιαστικά ο ίδιος ζήτησε να αποχωρήσει. Έχει εκφράσει ήδη την επιθυμία του να ενταχθεί στην Ζάλγκιρις. Αυτό είναι το επικρατέστερο σενάριο να συμβεί.

Η Ζάλγκιρις και οι Λιθουανοί

Η Ζάλγκιρις επιθυμεί το φετινό καλοκαίρι να αποκτήσει όλους τους καλούς διαθέσιμους Λιθουανούς. Οι άνθρωποι της ομάδας επιθυμούν διακαώς να φτιάξουν έναν δυνατό λιθουανικό κορμό. Σε αυτό το πλαίσιο η ομάδα έχει σε περίοπτη θέση τα ονόματα των Γκριγκόνις και Ντονάτας Μοτεγιούνας. Αυτοί είναι αποτελούν τους πρώτους μεγάλους στόχους ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Διαβάστε επίσης:
Την απάντηση του Ελάιζα Μπράιαντ σε ερώτηση που αφορούσε τον Παναθηναϊκό!
Το «παλεύει» για αυτόν τον παίκτη ο Παναθηναϊκός!

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση