Καμπάτσο: Πλησιάζει Ρεάλ – Εναλλακτική από ΝΒΑ

Ο Φακούντο Καμπάτσο βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην Ρεάλ Μαδρίτης και ο Παναθηναϊκός εξετάζει εναλλακτικές επιλογές από το ΝΒΑ.

Ο Φακούντο Καμπάτσο αποτελεί προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό στο μεταγραφικό παζάρι. Ωστόσο, ο Αργεντινός σταρ επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ισπανία και την Ρεάλ Μαδρίτης. Οι λόγοι αυτής της απόφασης είναι πολλοί.

Οι δύο παίκτες της Εφές που αρέσουν στον Αταμάν και για τον Παναθηναϊκό!

Ο Καμπάτσο έχει δείξει με κάθε τρόπο ποια είναι η επιθυμία του. Η υπόθεση ήταν εξ’αρχής πολύ δύσκολη για το «τριφύλλι». Παρόλο που, ο Παναθηναϊκός έκανε τα πάντα, φτάνοντας σε σημείο να του προσφέρει 4 εκατομμύρια ετησίως ο Καμπάτσο φέρεται να έχει πάρει την απόφαση του. Πιέζει με κάθε τρόπο την Ρεάλ Μαδρίτης. Τόσο ο ίδιος με τον τρόπο του, όσο και το νέο μανατζερικό γραφείο του. Ο παίκτης του Ερυθρού Αστέρα άλλαξε μανατζερική στέγη και το νέο γραφείο του έχει εξαιρετικές σχέσεις με την Ρεάλ Μαδρίτης. Πλέον, όλα φαίνονται να έχουνε πάρει τον δρόμο τους και ο Αργεντινός να επιστρέφει στην ομάδα που ανδρώθηκε και μεγαλούργησε, προτού φύγει για το ΝΒΑ όπου δοκίμασε την τύχη του.

Εκεί «κλείνει» ο Λευτέρης Λιοτόπουλος, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ!

Ο Παναθηναϊκός ταυτόχρονα θα ψάξει για άλλες εναλλακτικές. Έχει κάποιες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις από την Ευρώπη, που βέβαια δεσμεύονται με συμβόλαιο. Αλλά, οι «πράσινοι» θα αναζητήσουν πολύ ενεργά και στην αγορά του ΝΒΑ. Κάτι για το οποίο το Pickngreen.gr σας είχε ενημερώσει από τις 13/5. Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Sport Day αναφέρει μάλιστα ότι οι εναλλακτικές που θα ψάξει η ομάδα του Εργκίν Αταμάν θα είναι από την άλλη όχθη του Ατλαντικού. Εκεί σίγουρα υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που να διαθέτουν χαρακτηριστικά σαν και αυτά που ψάχνουν στον Παναθηναϊκό.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση