Παναθηναϊκός: Κοιτάει και προς ΝΒΑ

Ο Παναθηναϊκός θα βγει στην αγορά με μεγάλες βλέψεις και δεν θα περιοριστεί μόνο στην ευρωπαϊκή αγορά, αλλά θα κοιτάξει και προς το ΝΒΑ.

Ο Παναθηναϊκός αναμένεται στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρινα κινηθεί πολύ δυναμικά και όχι μόνο στην ευρωπαϊκή αγορά, αλλά και στην αγορά του ΝΒΑ.

Οι παίκτες της Αναντολού Εφές που αρέσουν στον Αταμάν και για τον Παναθηναϊκό!

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Παναθηναϊκός και ο Εργκίν Αταμάν θα «σκανάρουν», τόσο την ευρωπαϊκή αγορά, όσο και την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού. Μάλιστα, στο ΝΒΑ εντοπίζονται αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις για τους «πράσινους». Μία από αυτές είναι ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος έχει ήδη προταθεί στο «τριφύλλι». Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι παίκτες που δεν περνούν απαρατηρήτοι.

Κάποιοι από αυτούς είναι ο Σβι Μίκχαϊλιουκ, ο Ραούλ Νέτο, ο Φρανκ Καμίνσκι, αλλά και ο αδερφός του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ. Ο τελευταίος στην παρούσα φάση δεν είναι ελεύθερος.

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

This Post Has 2 Comments

Αφήστε μια απάντηση