Καμπάτσο: Πιέζει την Ρεάλ για καλύτερη πρόταση

Η Ισπανική εφημερίδα κάνει λόγο για πίεση του Αργεντίνου γκαρντ προς την Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να ματσάρει τις πολύ καλές προσφορές που έχει από άλλους συλλόγους.

Ο Φακούντο Καμπάτσο είναι ίσως το πιο «καυτό» όνομα που κυκλοφορεί στην αγορά, ειδικά όσον αφορά τις θέσεις των γκαρντ. Όπως έχει τονιστεί πολλές φορές φαβορί για την απόκτησή του είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Παρόλα αυτά ο παίκτης έχει πολύ καλές προτάσεις στα χέρια του, μία από αυτές είναι και του Παναθηναϊκού, οι οποίες είναι οικονομικά πολύ καλύτερες από τα λεφτά που του προσφέρουν οι Ισπανοί.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Mundo Deportivo, ο Αργεντινός γκαρντ πιέζει την διοίκηση των Μαδριλένων ώστε να ματσάρει τα λεφτά που του δίνουν οι άλλοι σύλλογοι και να τον αποκτήσει. Μην ξεχνάμε ότι πρώτη προτεραιότητα του παίκτη είναι η επιστροφή στην Ισπανία.

Το δημοσίευμα της Καταλανικής εφημερίδας λοιπόν, στέκεται στη αλλαγή μάνατζερ του Καμπάτσο, που πλέον δεν εκπροσωπείται από την Octagon και κάνει σαφή αναφορά στις προτάσεις που έχει στα χέρια του ο Αργεντινός άσος και δεν πλησιάζουν τα όσα προσφέρει η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο πλέι μέικερ του Ερυθρού Αστέρα επιθυμεί να επιστρέψει στη Μαδρίτη, με την προϋπόθεση να του χαριστεί το ποσό που χρωστάει στη Ρεάλ Μαδρίτης από την αποχώρησή του για το ΝΒΑ, όμως τα χαμηλό συμβόλαιο που δίνουν οι Μαδριλένοι, σε σχέση με την υψηλή φορολογία, που είναι 40% στην Ισπανία, έχουν δημιουργήσει ένα χάσμα ανάμεσα στον παίκτη και στην ομάδα.

Ο Καμπάτσο έχει στα χέρια του δελεαστική πρόταση από τον Παναθηναϊκό, όπως και από τις Αναντολού Εφές, Μονακό και Ερυθρό Αστέρα, επιθυμεί να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά παράλληλα ασκεί έντονες πιέσεις στη διοίκηση των Μαδριλένων, αφού έχει στα χέρια του προτάσεις που δεν συγκρίνονται με αυτή της «βασίλισσας».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό post:

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση