Στέφαν Γιόβιτς: Ντεμπούτο κόντρα στην Μπασκόνια

Ο Στέφαν Γιόβιτς αναμενόταν να κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στον Ηρακλή χθες (24/1/2022), αλλά η αναβολή του αγώνα δεν το επέτρεψε αυτό.

Ο Στέφαν Γιόβιτς θα ήταν το πρόσωπο του αγώνα του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ηρακλή, καθώς θα πραγματοποιούσε το ντεμπούτο του στα «πράσινα». Εξάλλου, η διοίκηση του Παναθηναϊκού είχε ήδη ξεκινήσει διαδικασίες για να τον δηλώσει στο ελληνικό πρωτάθλημα στην θέση του Κέντρικ Πέρι, ο οποίος αποχώρησε χθες και επίσημα. Ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπουντούτσνοστ.

Κινείται «ζεστά» για τον Αλέξανδρο Σαμοντούροβ ο Παναθηναϊκός!

Διαβάστε και την ανάλυση του Θοδωρής Αναστασούδης για τον Αλέξανδρο Σαμοντούροβ!

Παρόλα αυτά το ντεμπούτο του Σέρβου γκαρντ θα καθυστερήσει λίγες μέρες, καθώς η κακοκαιρία στην Αθήνα επέφερε την αναβολή του αγώνα κόντρα στον Ηρακλή.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι ο Στέφαν Γιόβιτς δεν θα μπορεί να αγωνιστεί κόντρα στην Ζάλγκιρις Κάουνας την Τετάρτη (26/1). Ο λόγος είναι ότι ο συγκεκριμένος αγώνας είναι εξ’αναβολής αγώνας και τότε ο Σέρβος γκαρντ δεν ήταν ακόμη δηλωμένος ως παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο αρχικός αγώνας κόντρα στους Λιθουανούς ήταν προγραμματισμένος για τις 30/12, ενώ ο Στέφαν Γιόβιτς ανακοινώθηκε από τους «πράσινους» μια μέρα αργότερα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, το ντεμπούτο του να μεταφερθεί για την Παρασκευή (26/1) κόντρα στην Μπασκόνια.

Ο Δημήτρης Πρίφτης έχει δει και έχει αξιολογήσει την αγωνιστική κατάσταση του Στέφαν Γιόβιτς και φαίνεται να έχει πειστεί για την ετοιμότητα του. Σημαντικό ρόλο σε αυτή την απόφαση έπαιξαν και οι απουσίες του Παναθηναϊκού. Πιο συγκεκριμένα, παραμένει αβέβαιο αν οι Ντάριλ Μέικον και Χάουαρντ Σαντ Ροος θα αγωνιστούν κόντρα στην Μπασκόνια. Μένει να φανεί αν ο Δημήτρης Πρίφτης όντως θα επιλέξει το παιχνίδι κόντρα στους Βάσκους για το ντεμπούτο του Σέρβου γκαρντ.

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης