Σαμοντούροβ: «Ζεστά» για τον παίκτη ο Παναθηναϊκός

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Παναθηναϊκός έχει εντείνει τις προσπάθειες του για να αποκτήσει το μεγαλύτερο ταλέντο της χώρας, Αλέξανδρο Σαμοντούροβ.

Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ και όπως λογικό η προσοχή αρκετών ομάδων είναι στραμμένη πάνω του. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα trifilara.gr ο Παναθηναϊκός εντείνει τις προσπάθειες του για να αποκτήσει τον 17χρονο αθλητή από την ΔΕΚΑ.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε οι Δημήτρης Διαμαντίδης και Νίκος Παππάς βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη και είχαν την ευκαιρία να τον δούνε από κοντά στους αγώνες του Rising Stars U18. Στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΔΕΚΑ, ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ ήταν εξαιρετικός!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΔΕΚΑ ανήκει στον Νίκο Χατζηβρέττα.

Περισσότερα για τον Αλέξανδρο Σαμοντούροβ μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο του Θοδωρή Αναστασούδη που εστιάζει στους νεαρούς ταλαντούχους αθλητές της χώρας. Εκεί έχει αναλυθεί το αγωνιστικό του προφίλ, ενώ έχει τονιστεί και τι ισχύει στο θέμα της Εθνικής και του διαβατηρίου του.

O Αλέξανδρος Σαμοντούροβ θεωρείται από τους ειδικούς το μεγαλύτερο ταλέντο της χώρας και αυτός που έχει την καλύτερη προοπτική. Τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του, σε συνδυασμό με την καλή δουλειά που γίνεται στην ΔΕΚΑ τον έχουν εξελίξει αρκετά. Είναι ενδεικτικό της καλής δουλειάς που γίνεται στην ΔΕΚΑ. Με ύψος 2.09, ακόμη μεγαλύτερο άνοιγμα χεριών και ικανότητα να «απειλήσει» με πολλούς τρόπους το αντίπαλο καλάθι διαθέτει ένα σπάνιο και δυσεύρετο «πακέτο» ικανοτήτων.

Αφήστε μια απάντηση