Πάρις Λι: Από τι εξαρτάται η παραμονή του

Ο Πάρις Λι είναι από τους παίκτες που η θέση τους στο ρόστερ της επόμενης περιόδου δεν είναι σίγουρη. Το Pickngreen.gr αναλύει την περίπτωση του.

Ο Πάρις Λι είναι από τους παίκτες που πραγματοποίησαν σταθερή χρονιά στα «πράσινα». Ωστόσο, το μέλλον του στην ομάδα μόνο δεδομένο δεν θεωρείται.

Οι δύο παίκτες της Εφές που αρέσουν στον Αταμάν και για τον Παναθηναϊκό!

O Εργκίν Αταμάν συναντήθηκε με τους Δημήτρη Γιαννακόπουλο, Σάνι Μπετσίροβιτς και Δημήτρη Κοντό για να συζητήσουν το αγωνιστικό πλάνο της επόμενης σεζόν. Ο Τούρκος προπονητής εισηγήθηκε την παραμονή του Γιώργου Παπαγιάννη, τον οποίο εκτιμά πάρα πολύ. Ταυτόχρονα, θεώρησε τον Ματέους Πονίτκα έναν εξαιρετικό παίκτη, ο οποίος ανάλογα με το πως θα πάει ο μεταγραφικός σχεδιασμός, συγκεντρώνει πιθανότητες παραμονής.

Ένας ακόμα παίκτης, ο οποίος συγκεντρώνει πιθανότητες παραμονής είναι ο Πάρις Λι. Βέβαια, το μέλλον του εξαρτάται άμεσα από την περίπτωση ενός άλλου παίκτη. Του Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Σε προηγούμενο ρεπορτάζ σας είχαμε αναφέρει ότι ο παίκτης εξετάζεται από τους «πράσινους» και όχι μόνο. Το όνομα του βρίσκεται σε περίοπτη θέση και λόγω του ελληνικού διαβατηρίου που αναμένεται να αποκτήσει σύντομα. Έτσι, ενδεχόμενη απόκτηση του Ναζ Μήτρου-Λονγκ, που όχι μόνο απίθανη δεν είναι, αλλά συγκεντρώνει και πολλές πιθανότηες, θα ωθήσει ενδεχομένως τον Πάρις Λι εκτός ομάδας.

Ο περιορισμός των έξι ξένων δημιουργεί ζητήματα στην ομάδα, σε συνδυασμό με την έλλειψη Ελλήνων παικτών για το επίπεδο της Ευρωλίγκα. Εξάλλου, και ο ίδιος ο Αταμάν ζήτησε τους καλύτερους διαθέσιμους Έλληνες για το ρόστερ.

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης