Παπαγιάννης: Επιμένουν για Φενέρ οι Τούρκοι

Ο Γιώργος Παπαγιάννης βρίσκεται στο στόχαστρο της Φενέρ και οι Τούρκοι γράφουν για συζητήσεις της ομάδας με τον αρχηγό του «τριφυλλιού».

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Παπαγιάννης είναι στο στόχαστρο της Φενέρμπαχτσε. Νέο δημοσίευμα από την Ισπανία αυτή τη φορά, συνδέει τον αρχηγό των «πρασίνων» με την τουρκική ομάδα.

Η αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά τη νέα κακή εμφάνιση και ήττα του Παναθηναϊκού.

Είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό ότι η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη κοιτάει «ζεστά» την περίπτωση του. Το συμβόλαιο του Γιώργο Παπαγιάννη με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Η υπόθεση του Έλληνα σέντερ έχει περάσει από αρκετά στάδια το τελευταίο διάστημα. Από την πρώτη στιγμή που ο Παπαγιάννης άλλαξε αντζέντη το Pickngreen.gr σας είχε ενημερώσει τι σήμαινει για το μέλλον του. Από τις 25/3 είχαμε αναφέρει ότι η NSI, συνδέεται με τον Δημήτρη Ιτούδη και την Φενέρμπαχτσε. Δεν προκαλούν κάποια έκπληξη. Μάλιστα, είναι η δεύτερη φορά τις τελευταίες μέρες που υπάρχει δημοσίευμα που συνδέει Παπαγιάννη και Φενέρμπαχτσε.

Ο Εργκίν Αταμάν έχει εισηγηθεί για την παραμονή του παίκτη. Επιπλέον, ο Αταμάν μίλησε για τον παίκτη με τα καλύτερα λόγια και τόνισε στις συζητήσεις με τους Δ. Γιαννακόπουλο και Σάνι Μπετσίροβιτς ότι δεν έχει ταβάνι. Ο Τούρκος προπονητής θέλει τους καλύτερους διαθέσιμους στην ομάδα.

Σήμερα (27/3) οι Ισπανοί πήραν σειρά και συνέδεσαν τον Παπαγιάννη με την Φενέρμπαχτσε. Βέβαια, δεν αναφέρουν συζητήσεις, απλά για ενδιαφέρον της ομάδας του Ιτούδη. Σύμφωνα με πληροφορίες του Pickngreen.gr πρόταση δεν υπάρχει. Αυτό ενδεχομένως να αλλάξει στο μέλλον. Πρόσθετα, οι αξιώσεις του Παπαγιάννη είναι κοντά στο 1.4-1.5 εκατομμύρια.

Επιπλέον, ανάφεραν ότι η τουρκική ομάδα ετοιμάζει πρόταση για τον Ονουράλπ Μπιτίμ.

Δείτε το σχετικό tweet εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης