Παπαγιάννης: Άλλαξε ατζέντη μετά από 12 χρόνια

Ο Γιώργος Παπαγιάννης άλλαξε μανατζερική στέγη μετά από 12 χρόνια και πλέον θα εκπροσωπείται από τον Νίκο Σπανό.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μετά από 12 χρόνια αποφάσισε να αλλάξει ατζέντη. Τι σημαίνει αυτή η αλλαγή για τον ίδιο και τον Παναθηναϊκό.

Νέος εκπρόσωπος του Γιώργου Παπαγιάννη θα είναι η Network Sports International του Νίκου Σπανού, η οποία εκπροσωπεί σπουδαίους παίκτες (Χίγκινς, Τζεκίρι, Ντι Μποστ), αλλά και προπονητές (Ιτούδης). Κάτι που δείχνει πράγματα για το μέλλον του Μεγαρίτη σέντερ.

Αρχικά, να σημειώσουμε ότι η ανάγνωση από αυτή την αλλαγή μανατζερικής στέγης είναι ότι ο Γιώργος Παπαγιάννης έχει αφήσει πιο πίσω στο μυαλό του το ΝΒΑ. Αν ήθελε να «ψαχτεί» για ΝΒΑ φέτος είχε επιλογές που θα του προσέφεραν ευκαιρίες να βρεθεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Η Octagon που τον διεκδικούσε επίσης ήταν μία τέτοια επιλογή. Η συγκεκριμένη εταιρεία έχει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Επίσης, εκπροσωπούσε και εκπροσωπεί τον Γ. Καλαϊτζάκη. Ο οποίος βρέθηκε στους Μπακς και το ΝΒΑ πριν δύο χρόνια. Η σύνδεση και ο συσχετισμός που μπορεί να γίνει δεν είναι κάτι δύσκολο.

Από εκεί και πέρα η NSI μέχρι στιγμής δεν έχει κάποιον δυνατό όνομα πελάτη στον Παναθηναϊκό. Με τον Γιώργο Παπαγιάννη ανοίγει πλέον η πόρτα του «τριφυλλιού». Για την ιστορία η NSI εκπροσωπεί τους Νίκο Παππά και Νίκο Χουγκάζ. Ο πρώτος είναι σε διαδικασία να αποσυρθεί από το μπάσκετ, ενώ ο δεύτερος δανεικός στο Περιστέρι. Με τον Γιώργο Παπαγιάννη η εταιρεία έχει πλέον έναν κεφάλαιο για την ομάδα υπό την στέγη της. Αυτό είναι κάτι που δεδομένα ευνοεί και τις δύο πλευρές. Τόσο της NSI, όσο και του «τριφυλλιού».

Αν πάλι ο Γιώργος Παπαγιάννης αποφασίσει να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, η Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη θα είναι σίγουρα μία ενδιαφερόμενη ομάδα. Για τον αθλητή θα είναι η πιο σίγουρη και ασφαλής επιλογή.

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης