Μπομπουά: Τα δεδομένα της υπόθεσης του

Ο Ροντρίγκ Μπομπουά βρίσκεται στο κάδρο για τον Παναθηναϊκό και το Pickngreen.gr αναλύει και εξηγεί τα δεδομένα της υπόθεσης. Πως εμπλέκεται ο Μπάιαντ.

Ο Ροντρίγκ Μπομπουά απασχολεί τον Παναθηναϊκό εδώ και καιρό. Όπως και ο Ελάιζα Μπράιαντ. Για τις περιπτώσεις των δύο παικτών σας είχε ενημερώσει πρώτο το Pickngreen.gr (12/5).

Παίρνει «σκούπα» ο Αταμάν και προχωράει σε ριζικές αλλαγές στο «πράσινο» ρόστερ!

Η αλήθεια είναι ότι ο Ροντρίγκ Μπομπουά βρίσκεται σε κατάσταση stand by από τους «πράσινους». Αυτό συμβαίνει γιατί η προτεραιότητα του Εργκίν Αταμάν είναι ο Ελάιζα Μπράιαντ. Σε αυτό το πλαίσιο το «τριφύλλι» έχει φτάσει ναι μεν σε συμφωανία σε πρώτη φάση με τον Μπομπουά, αλλά δεν είναι δεδομένο ότι θα γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Pickngreen.gr, ο Αταμάν θέλει τον Ελάιζα Μπράιαντ γιατί «κουμπώνει» καλύτερα στο πλάνο του. Παίζει στις θέσεις «2» και «3» και αυτό είναι ένα από τα πολλά θετικά του. Επιπλέον, είναι και νεότερος σε ηλικία, έχοντας έτσι μεγαλύτερη προοπτική για το μέλλον. Αν δεν μπορέσει να αποκτήσει τον Μπράιαντ, τότε θα ενεργοποιήσει την συμφωανία με τον Γάλλο γκαρντ. Όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, οι απαιτήσεις του Μπομπουά είναι περίπου 1-1.1 εκατομμύριο. Πληροφορίες του Pickngreen.gr αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε ένα ποσό λίγο πιο κάτω από το εκατομμύριο σε προφορική βάση.

Πάντως, ανάλογα με το πως θα πάει ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν αποκλείεται εν τέλει ο Παναθηναϊκός να τους αποκτήσει και τους δύο. Αυτό το σενάριο συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες. Ωστόσο, δεν είναι απίθανο. Ο Μπομπουά σε πρώτη φάση αποτελεί δεύτερη επιλογή, πίσω από τον Μπράιαντ και για αυτό βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής.

Διαβάστε επίσης:
Τα δεδομένα για τον Μάικ Τζέιμς και τον Παναθηναϊκό!
Ο πρώτος παίκτης που ζήτησε ο Αταμάν!
Κοντά στο ελληνικό διαβατήριο ο Ναζ Μήτρου Λονγκ – Τι ισχύει με Παναθηναϊκό!

This Post Has 2 Comments

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης