Ερυθρός Αστέρας: Απειλεί να μην κατέβει στους τελικούς

Ο Ερυθρός Αστέρας με ανακοίνωση που εξέρωσε απειλεί να μην κατέβει στους τελικούς της Αδριατικής Λίγκας, λόγω αργοπορίας στον προγραμματισμό.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει ρίξει «βόμβα» ολκής στην Αδριατική Λίγκα, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση του απειλεί ξεκάθαρα την οργάνωση με αποχώρηση.

Τι ισχύει στην πραγματικότητα με Μπομπουά – Προτεραιότητα ο Μπράιαντ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερυθρού Αστέρα:

«Η ανακοινωθείσα έναρξη των τελικών της ABA League, η οποία δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη επίσημα αλλά αναμένεται να γίνει στις 12 Ιουνίου, θα πρέπει να περιμένει μέχρι το τέλος του εθνικού πρωταθλήματος της Σερβίας. Ο Ερυθρός Αστέρας περίμενε αρκετά και παρατήρησε πώς στην Αδριατική Λίγκα παραβιάστηκε η κανονικότητα του πρωταθλήματος. Αυτή τη φορά, αυτό οφείλεται σε ένα μη ρυθμισμένο ημερολόγιο αγώνων που καθορίζεται στην αρχή κάθε σεζόν του πρωταθλήματος, όχι κατά τη διάρκεια ή στο τέλος.

Θα θεωρήσουμε οποιαδήποτε απόπειρα της ABA League να θέσει σε κίνδυνο το ημερολόγιο των τελικών του σερβικού πρωταθλήματος προγραμματίζοντας στη συνέχεια αγώνες την ώρα αυτών των τελικών ως άλλη μια πρόκληση και μια προσπάθεια να καταρρεύσει ακόμη περισσότερο το σερβικό πρωτάθλημα. Από σήμερα, ο Ερυθρός Αστέρας δεν θα κάνει καθόλου εικασίες για τις ημερομηνίες και την έναρξη του τελικού της ABA League».

Διαβάστε επίσης:
Τα δεδομένα για τον Μάικ Τζέιμς και τον Παναθηναϊκό!
Ο πρώτος παίκτης που ζήτησε ο Αταμάν!
Κοντά στο ελληνικό διαβατήριο ο Ναζ Μήτρου Λονγκ – Τι ισχύει με Παναθηναϊκό!

Αφήστε μια απάντηση