Μπομπουά: Μένει στην Εφές Αναντολού

Ο Ροντρίγκ Μπομπουά, που ήταν στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, όπως όλα φαίνεται θα παραμείνει παίκτης της Αναντολού Εφές.

Ο Γάλλος άσος ήταν μέσα στις επιλογές του Εργκίν Αταμάν. Με τον Παναθηναϊκό μάλιστα να του έχει καταθέσει πρόταση, όπως σας ενημέρωσε έγκαιρα το Pickngreen.gr. Παρόλα αυτά ο παίκτης αποτελεί σημαντικό γρανάζι στην μηχανή της Εφές κι όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει κάτοικος Τουρκίας.

Ο έμπειρος σούτινγκ γκαρντ έπειτα από 5 χρόνια στην Εφές δεν φέρεται διατεθειμένος να φύγει από την ομάδα του. Έτσι όλα δείχνουν πως θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στην Κωνσταντινούπολη. Ειδικά μετά την βελτιωμένη πρόταση που κατέθεσαν χθες βράδυ οι Τούρκοι. 

Μια απόφαση που μάλλον δεν… έριξε από τα σύννεφα τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού δεδομένου ότι ο Μπομπουά φαινόταν να έχει ρίξει… άγκυρα εδώ και χρόνια στην Πόλη, να έχει προσαρμοστεί πλήρως στην Εφές και να μην επιζητά νέα κίνητρα στην καριέρα του.

Η υπόθεση έχει κλείσει όπως όλα δείχνουν για τον Παναθηναϊκό. Παρότι ικανοποίησε τα «θέλω» του Αταμάν καταθέτοντας μια μεγάλη πρόταση για τον Μπομπουά. Όπως σας ενημέρωσε με σχετικό άρθρο το Pickngreen.gr, ο κύριος στόχος του Παναθηναϊκού ήταν εξαρχής ο Ελάϊζα Μπράιαντ και ο Γάλλος άσος αποτελούσε την δεύτερη επιλογή.

Αφήστε μια απάντηση