Χατζηλεοντή: Στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού!

Παναθηναϊκός και Αθηναϊκός διεκδικούν την Ιωάννα Χατζηλεοντή που αναμένεται να επιστρέψει στην Ευρώπη από το NCAA.
Χατζηλεοντή Παναθηναϊκός

Η Ιωάννα Χατζηλεοντή βρίσκεται στο στόχαστρο, τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και του Αθηναϊκού, ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η επιστροφή της στην Ευρώπη.

Εμετική και αηδιαστική ανάρτηση γνωστής σελίδας κατά του Παναθηναϊκού και του κόσμου του!

Η 22χρονη Ελληνίδα αθλήτρια, ύψους 1.90 μέτρων, έχει εκφράσει την επιθυμία της να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά την ολοκλήρωση της θητείας της στο NCAA, όπως δήλωσε σε συνέντευξή της στο Web Radio της ΕΟΚ. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στις ΗΠΑ, η Χατζηλεοντή αγωνίστηκε τόσο με την ομάδα του Κάνσας όσο και με την ομάδα του Πιτσμπουργκ, συμμετέχοντας σε 62 αγώνες.

Αθηναϊκός και Παναθηναϊκός έχουν ήδη καταθέσει προτάσεις στην Χατζηλεοντή, με τον Παναθηναϊκό να προσπαθεί να ενισχύσει τον ελληνικό κορμό του, καθώς έχει μείνει πίσω στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Η προσθήκη γηγενών παικτριών είναι αναγκαία για την ομάδα.

Η υπόθεση αναμένεται να εξελιχθεί τις επόμενες ημέρες, καθώς η Χατζηλεοντή αξιολογεί προτάσεις, τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ελληνίδα αθλήτρια θα είναι διαθέσιμη από τον Ιανουάριο του 2025, καθώς αναρρώνει από χειρουργική επέμβαση στο πέλμα, μετά από τραυματισμό που υπέστη στο NCAA.

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αφήστε μια απάντηση