Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τα «ρεκόρ» που βγάζουν μάτια!

Στην σειρά ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό έχουν γίνει αδιανόητα «ρεκόρ» που βγάζουν μάτι.
Παναθηναϊκός ρεκόρ απίστευτα

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει στην σειρά των τελικών ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό με τα «ρεκόρ» να βγάζουν μάτια!

Τα «ερυθρόλευκα» αισθήματα της Βάσως Τσαρούχα, τα οποία και δεν κρύβει!

Ο Εργκίν Αταμάν έχει 2 περισσότερα φάουλ απ τον Νίκολα Μιλουτίνοφ στη σειρά. Πιο συγκεκριμένα, ο Τούρκος τεχνικός του Παναθηναϊκού έχει δεχτεί τέσσερις τεχνικές ποινές, ενώ ο Μιλουτίνοφ χρεώθηκε τα πρώτα του δύο φάουλ στην σειρά στο Game 2.

«Ρεκόρ» και στις βολές με Μήτογλου, Ναν και… Τανούλη

Από την άλλη ο Ντίνος Μήτογλου και Κέντρικ Ναν (107 λεπτά) έχουν τις ίδιες εκτελεσμένες βολές (δηλαδή μηδέν) με τον Γιώργο Τανούλη, ο οποίος είναι μεταξύ DNP και εκτός αποστολής. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε δύο αγώνες ο Ολυμπιακός έχει 57 βολές έναν 23 του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αφήστε μια απάντηση