Φαίη Κωτούλα στο PnG: «Μας έλειψε πάρα πολύ ο κόσμος»

Το Pickngreen.gr βρέθηκε χθες στην Media Day του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού και είχε την δυνατότητα να μιλήσει με πρόσωπα από την ομάδα μπάσκετ γυναικών.

Στα πλαίσια της Media Day του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, στην οποία βρισκόταν το Pickngreen.gr, ο Σπύρος Χρυσικόπουλος είχε την ευκαιρία να μιλήσει με την Φαίη Κωτούλα για πολλά και ενδιαφέροντα. Η αθλήτρια του Παναθηναϊκού μίλησε για τους στόχους, προσωπικούς και συλλογικούς, για την νέα σεζόν, τον κόσμο που έλειψε από την ομάδα πάρα πολύ, ενώ έστειλε και η ίδια το μήνυμα της, τόσο στον κόσμο του Παναθηναϊκού, όσο και στις αντίπαλες ομάδες που θα αντιμετωπίσουν τον πρωταθλητή Ελλάδος.

Διαβάστε τις υπόλοιπες αποκλειστικές συνεντεύξεις που εξασφάλισε το Pickngreen.gr από την Media day του Παναθηναϊκού.

Λίγο πριν ξεκινήσει η συνέντευξη με την Φαίη Κωτούλα η Ελένη Καπογιάννη έκανε την εισαγωγή μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την αθλήτρια. Συγκεκριμένα η κόουτς του Παναθηναϊκού είπε: «Είναι χαρακτήρας διαμάντι στον χώρο. Πέρα από την αγωνιστική της προσφορά ένας από τους λόγους που την κράτησα είναι γιατί είναι ένα παιδί που φέρνει υγεία στο σύνολο και στο αγωνιστικό σκέλος είναι μια αθλήτρια που την πιστεύω πολύ και περιμένω την βελτίωση που μου έχει υποσχεθεί μέσα στο γήπεδο και θα την δείτε.».

Η στιγμή που η Ελένη Καπογιάννη μιλάει για την Φαίη Κωτούλα.

Μετά από αυτήν την εισαγωγή την σκυτάλη πήρε η ίδια η Φαίη Κωτούλα, απαντώντας στις ερωτήσεις του Σπύρου Χρυσικόπουλου.

Καλή σεζόν, ποια είναι τα συναισθήματα σου για τον χώρο που βρισκόμαστε;

«Ευχαριστώ πολύ. Είναι τιμή μου που συνεργάζομαι με την coach Καπογιάννη. Είναι ο βασικός λόγος που ήρθα στην ομάδα, καθώς αυτή με έφερε και την ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα. Βρίσκομαι δεύτερη χρονιά στην ομάδα καθώς είχα την τύχη να ζήσω το περσινό. Μετά από πολλή σκληρή δουλειά και μετά από μια δύσκολη χρονιά, καταφέραμε να φέρουμε τον Παναθηναϊκό στην κορυφή και εκεί που αρμόζει να είναι με την κατάκτηση του πολυπόθητου πρωταθλήματος μετά από πολλά χρόνια. Μόνο χαρά και μεγάλη ευχαρίστηση για αυτό που συνέβη.»

Τι να περιμένει ο κόσμος από μια ομάδα που είναι πρωταθλήτρια, έχοντας ανταγωνισμό στο πρωτάθλημα τη σεζόν επιστροφής του στις κερκίδες;

«Πέρυσι μας έλειψε πάρα πολύ ο κόσμος μας, ειδικά στο κλειστό μας, «Παύλος Γιαννακόπουλος» όπου πάντα είναι γεμάτο με τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Η έλλειψη πέρυσι ήταν πάρα πολύ μεγάλη και περιμένουμε να τον απολαύσουμε και εμείς. Ο κόσμος να περιμένει μια ομάδα που θα δώσει τα πάντα στο γήπεδο. Είμαστε έτοιμες να δώσουμε και την ψυχή μας  μέσα στο γήπεδο για τον Παναθηναϊκό και να τον κρατήσουμε στην κορυφή, εκεί που πρέπει να βρίσκεται.»

Από σένα τι είναι αυτό τι διαφορετικό που θα δούμε φέτος;

«Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα όπου με χρειάζεται. Είμαι διατεθειμένη να το κάνω και να αποδεχτώ τον ρόλο που η προπονήτριά μου θα ορίσει. Θα μπω μέσα στο γήπεδο κα θα το κάνω.  Σίγουρα προσπαθώ να βελτιώνομαι από κάθε προπόνηση μέχρι κάθε αγώνα και από την περσινή στη φετινή χρονιά. Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα.»

Ένα μήνυμα προς τον κόσμο του Παναθηναϊκού;

«Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο του Παναθηναϊκού τη φετινή χρονιά.  Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι μας φέτος το γήπεδο να είναι γεμάτο και να νιώθουμε τον παλμό του κόσμου γιατί μας δίνει τεράστια ώθηση και να ευχηθώ υγεία στην ομάδας μας. Ο κόσμος να είναι κοντά μας για να ζήσουμε όλοι  το φετινό ταξίδι.»

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση