Ο Τάκης Τσαγκρώνης μέσω ανάρτησης του εξέφρασε τις ανησυχίες του για τις ερχόμενες ηλεκτρονικές εκλογές της ομοσπονδίας.
Ειρωνικά και αλαζονικά σχόλια των Αμερικάνων για τον Παναθηναϊκό και παίκτες του!
Πιο συγκεκριμένα ανέφερε:
«Σας δηλώνω την πρόθεση μου να κατέβω ως ανεξάρτητος υποψήφιος σύμβουλος στις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ και με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι η ΓΣ για την εκλογή Προέδρου και ΔΣ της ΕΟΚ θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά. Για ποιο λόγο; Φοβάστε κάτι; Υπολογίζετε σε κάτι; Η ηλεκτρονική ψηφοφορία εισήχθη μεν με το άρθρο 45 ν.4778/21, σύμφωνα όμως με την σχετική αιτιολογική έκθεση η ως άνω δυνατότητα παρασχέθηκε αποκλειστικά και μόνο λόγω της πανδημίας COVID.
Υπάρχει τώρα τέτοιο θέμα ; Είναι δημοκρατικά ορθόδοξη αυτή η διαδικασία; Είναι διαφανής; Είναι, πια, νόμιμη; Σας καλώ, συνεπώς, να αναβάλετε την ΓΣ και να την προσδιορίσετε εκ νέου σε κατάλληλο τόπο και με ανοιχτή, διάφανη, δημοκρατική και προσβάσιμη δια ζώσης διαδικασία. Διαφορετικά είμαι υποχρεωμένος να προσφύγω στην δικαιοσύνη.
Με εκτίμηση, Παναγιώτης Τσαγκρώνης».
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!
Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:
Μαγική εμφάνιση από τον Νεοκλή Αβδάλα σε φιλικό προετοιμασία με την Εθνική
«Βόμβα» με αποχώρηση-έκπληξη παίκτη του Ολυμπιακού σύμφωνα με δημοσίευμα από το Ισραήλ
Τόσα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»!
Θα ανοίξει ολόκληρο το Παναθηναϊκό Στάδιο – Τόσος κόσμος θα χωράει!
Η ομάδα από το εξωτερικό που ενδιαφέρθηκε έντονα για τον Λευτέρη Μαντζούκα!









