Τουρνούα «Παύλος Γιαννακόπουλος»: Τόσα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν!

Το Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» επρόκειτο να σπάσει ρεκόρ προσέλευσης για μπασκετικό αγώνα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο

Το Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», όπως έγινε γνωστό χθες, θα φιλοξενηθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο για τον μικρό και τον μεγάλο τελικό στις 21 Σεπτεμβρίου. Παναθηναϊκός, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Παρτιζάν και Ανατολού Εφές θα δώσουν μεγάλη μάχη για ένα εισιτήριο στον μεγάλο τελικό, ωστόσο η προσέλευση κόσμου ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων επρόκειτο να είναι μοναδική.

Συνεχίζονται τα έργα στο ΟΑΚΑ ενόψει της νέας σεζόν – Τι ισχύει με το glassfloor!

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει ο Βασίλης Παπαθεοδώρου, στόχος του Παναθηναϊκού είναι να συγκεντρώσει πάνω από 30.000 θεατές στο Καλλιμάρμαρο για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», ποσό που αποτελεί πρωτοτυπία και σπάει όλα τα ρεκόρ για τα ευρωπαϊκά δεδομένα. Ωστόσο, η ΚΑΕ έχει να αναλάβει ένα δύσκολο έργο, αφού πρέπει να προσέξει να είναι δυνατή η ορατότητα για όλους τους θεατές του σταδίου.

Όσα χαρακτηριστικά ανέφερε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου για το Τουρνουά στο Καλλιμάρμαρο: « Το Σάββατο 21/09 θα σπάσει το πανευρωπαϊκό ρεκόρ προσέλευσης σε αγώνα μπάσκετ που κατέχει η Παρτιζάν με 22.567. Αν υλοποιηθούν οι αρχικές σκέψεις, θα βγουν +30.000 εισιτήρια. Υπάρχουν ζητήματα ορατότητας κλπ, που πρέπει να ληφθούν υπόψιν πριν από τις τελικές αποφάσεις. »

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης