Σίνγκλετον: Επιστροφή στα παρκέ σε ένα μήνα

Ο Κρις Σίνγκλετον θα λείψει εν τέλει ένα μήνα από τα γήπεδα αφού η στεφανιογραφία στην οποία υποβλήθηκε ήταν «καθαρή».

Ο Κρις Σίνγκλετον απέφυγε τα χειρότερα μετά τους πόνους που ένοιωθε στο στήθος.

Σύμφωνα με τον γιατρό Χακάν Ουτσαρντάν:

«Διαγνώσαμε ότι ο ασθενής έχει περικαρδίτιδα. Τι είναι η περικαρδίτιδα; Περικαρδίτιδα είναι μία φλεγμονή στην καρδιά. Είναι μία προσωρινή κατάσταση, η οποία συνήθως προκαλείται από μόλυνση. Οι ασθενείς συνήθως αναρρώνουν σε 2-3 εβδομάδες. Ορισμένες φορές η διαδικασία μπορεί να πάρει 1-2 μήνες, αλλά συνήθως είναι σε 2-3 εβδομάδες. Το ίδιο θα ισχύει για τον Κρις».

«Από την Τετάρτη (3/5) φιλοξενούμε στον ασθενή στο νοσοκομείο μας. Στην αρχή, ένιωθε έναν πόνο στο στήθος. Αρχικά, υποβάλαμε τον ασθενή σε αγγειογραφία, η οποία δεν έδειξε κάποια καρδιοαγγειακή απόφραξη. Άρα, ο ασθενής δεν υπέστη έμφραγμα.

Οι υπόλοιπες εξετάσεις έδειξαν την κατάστασή του. Τότε, διαγνώσαμε ότι ο ασθενής έχει περικαρδίτιδα. Τι είναι η περικαρδίτιδα; Περικαρδίτιδα είναι μία φλεγμονή στην καρδιά. Είναι μία προσωρινή κατάσταση, η οποία συνήθως προκαλείται από μόλυνση. Οι ασθενείς συνήθως αναρρώνουν σε 2-3 εβδομάδες. Ορισμένες φορές η διαδικασία μπορεί να πάρει 1-2 μήνες, αλλά συνήθως είναι σε 2-3 εβδομάδες. Το ίδιο θα ισχύει για τον Κρις.

Αμέσως ξεκινήσαμε θεραπεία και ο οργανισμός του ανταποκρίνεται εξαιρετικά μέχρι στιγμής. Θα ξεκουραστεί για 1-2 εβδομάδες, αλλά θα του πάρει περίπου έναν μήνα για να επιστρέψει στο γήπεδο. Όλο αυτό το διάστημα θα τον παρακολουθούμε στενά. Έπειτα από έναν μήνα, θα μπορεί κανονικά να επιστρέψει στην αθλητική του ζωή και να συνεχίσει την καριέρα του στο μπάσκετ».

H επόμενη ανανέωση της ομάδας της Ελένης Καπογιάννη!

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης