Μουμπρού: «Πάντα θυμάμαι τα παιχνίδια Ελλάδα-Ισπανία»

Ο Άλεξ Μουμπρού αναφέρθηκε στις μάχες της Ελλάδας με την Ισπανία αλλά κι για το ενδεχόμενο να αναλάβει κάποια από τις δύο ελληνικές ομάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άλεξ Μουμπρού στην Cosmote TV:

«Θυμάμαι τους φίλους μου, τον Κώστα (Βασιλειάδη), τον «Μαύρο» (Μαυροειδή). Τον Αθηναίου, τον οποίον είχα παίκτη. Θυμάμαι πολύ σημαντικά πράγματα από τον Φώτη Κατσικάρη. Πετύχαμε πολλά μαζί του στην Μπιλμπάο. Η ομάδα του έπαιζε για 4 με 5 χρόνια πολύ ωραίο μπάσκετ. Είναι καλός μου φίλους και έχω πάντα καλές αναμνήσεις από αυτόν.

Στην Ισπανία έχουμε πολύ μεγάλο δέσιμο με την Εθνική μας, όλοι θέλουν να ενταχθούν σε αυτή. Είχαμε φυσικά και σπουδαίους παίκτες. Πάντα θυμάμαι τα μεγάλα παιχνίδια ανάμεσα στην Ελλάδα και την Ισπανία. Τον Σπανούλη, τον Διαμαντίδη. Είχατε πάρα πολύ μεγάλους παίκτες και πάντα είχαμε δύσκολες αναμετρήσεις. Μου έρχεται για παράδειγμα στο μυαλό ο τελικός του 2006, που η Ισπανία νίκησε εύκολα. Η Ελλάδα βέβαια είχε αποκλείσει τις ΗΠΑ. Πάντα είχαμε μεγάλα παιχνίδια και το αποτέλεσμα ερχόταν μέσα από την εκάστοτε δυναμικότητα της κάθε ομάδας και το πώς αυτή ένιωθε. Πάντα όμως τα παιχνίδια ήταν σπουδαία».

Για το εάν θα αναλάμβανε τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό:

«Ναι, πάντα οι προπονητές επιδιώκουν να καθοδηγούν τις καλύτερες ομάδες. Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι δύο από τις καλύτερες στην Ευρώπη, χωρίς αμφιβολία. Όλοι θέλουν να τις κοουτσάρουν, έχουν μεγάλη βάση φιλάθλων. Ο Παναθηναϊκός σε αυτό το γήπεδο έχει κόσμο και πολύ ισχυρή υποστήριξη. Αυτό είναι σημαντικό για τις ομάδες, είναι απίστευτο».

Η τελευταία ενημέρωση για τον Κρις Σίνγκλετον!

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης