Ο συνδυασμός «Πρώτα το μπάσκετ» απέκτησε ακόμα ένα μέλος. Στις εκλογές της ΕΟΚ που πλησιάζουν σε λίγο καιρό, στο πλάι των Μπουρούση και Φασούλα θα βρεθεί, μετά από επίσημη ανακοίνωση, και ο Αλέξανδρος Θεοδώρου προκειμένου να αυξηθούν οι πιθανότητες εκλογής του συνδυασμού με την συμπόρευση και την συνεργασία τους.
Το ΥΠΕΡΟΓΚΟ ποσό που έχει στοιχίσει στον Παναθηναϊκό το Glassfloor!
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ο Αλέξανδρος γεννήθηκε το 1984 και μεγάλωσε στην Κύμη Ευβοίας, τόπο καταγωγής της οικογένειάς του. Μετά τις σπουδές του στην Αθήνα (Διοίκηση Επιχειρήσεων), ανέλαβε ενεργό ρόλο στην οικογενειακή επιχείρηση «Θεοδώρου Εισαγωγές και Εμπορία Ξυλείας Α.Ε.».
Παράλληλα με την επαγγελματική του δραστηριότητα, η αγάπη του για τον τόπο του τον ώθησε στην ενασχόληση με τα κοινά του Δήμου και την ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή. Το 2006 -σε ηλικία 22 ετών- εκλέχθηκε για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος στον δήμο Κύμης, όπου διανύει την 3η θητεία του στο Δημοτικό Συμβούλιο, κατέχοντας από το 2014 τη θέση του Αντιδημάρχου στον μεγάλο καλλικρατικό Δήμο Κύμης – Αλιβερίου. Υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές, παντρεμένος με δύο παιδιά, έγραψε τη δική του μπασκετική ιστορία.
«Το 2010 δημιουργήσαμε τον Γυμναστικό Σύλλογο Κύμης, μια ομάδα που… τάραξε τα νερά του ελληνικού μπάσκετ. Από την τελευταία κατηγορία της ΕΣΚΑΣΕ μέσα σε μια εξαετία πετύχαμε ισάριθμες ανόδους και βρεθήκαμε στην κορυφαία κατηγορία μπάσκετ της χώρας» δήλωσε ο κ. Θεοδώρου και συμπλήρωσε:
«Το σημαντικότερο επίτευγμά μας ήταν ότι καταφέραμε να ενώσουμε τους φιλάθλους της Εύβοιας και των γειτονικών περιοχών και να δώσουμε όραμα στα υπόλοιπα τοπικά σωματεία, αλλά και στους νεαρούς αθλητές του τόπου μας. Δείξαμε σε όλους ότι μπορεί να υπάρξει προοπτική για την ανάπτυξη του αθλήματός μας και στην περιφέρεια. Όταν ο Γ.Σ. Κύμης έκανε τον κύκλο του, εγώ καταπιάστηκα με άλλες ενασχολήσεις, όντας μεταξύ άλλων αντιδήμαρχος Κύμης για 8 χρόνια. Δεν έπαψε, όμως, ποτέ να υπάρχει μέσα μου η αγάπη για το μπάσκετ και ειδικά για την ανάπτυξή του στον τόπο μας. Δυστυχώς, σχεδόν 15 χρόνια μετά τη δημιουργία τού «φαινομένου» τού Γ.Σ. Κύμης, διαπιστώνω ότι το μπάσκετ στη δική μας Περιφέρεια έχει περιέλθει σε τέλμα. Δίχως εκπροσώπηση στην κορυφαία κατηγορία, δίχως πραγματοποίηση σημαντικών διοργανώσεων, δίχως σοβαρό σχεδιασμό για την ανάπτυξη των υποδομών του. Ουσιαστικά, δίχως υποστήριξη από την ελληνική Ομοσπονδία.
Οφείλουμε όλοι να κάνουμε κάτι, για να αντιστρέψουμε αυτήν την κατάσταση. Για τον λόγο αυτό αποδέχθηκα με μεγάλη χαρά την πρόσκληση του Παναγιώτη Φασούλα, να συμμετέχω στον συνδυασμό «Πρώτα το Μπάσκετ» στις επερχόμενες εκλογές της ΕΟΚ. Με τους εμβληματικούς «πύργους» μας, τον Παναγιώτη Φασούλα και τον Γιάννη Μπουρούση, μέσα στη… ρακέτα είμαστε πανίσχυροι. Ήρθε η ώρα να τονώσουμε αποφασιστικά και την… Περιφέρεια!». “Πρώτα το Μπάσκετ”
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!
Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:
- «Βόμβα» με αποχώρηση-έκπληξη παίκτη του Ολυμπιακού σύμφωνα με δημοσίευμα από το Ισραήλ
- Τόσα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»!
- Ο πρωτοφανής λόγος που χάλασε η μεταγραφή του Ντίλαν Οσετκόφσκι στην Μπαρτσελόνα
- Η ομάδα από το εξωτερικό που ενδιαφέρθηκε έντονα για τον Λευτέρη Μαντζούκα!
- Στο προσκήνιο και ο Σάντρο Μαμουκελασβίλι για τον Παναθηναϊκό









