Λεπενιώτης: «Δεν έχει γίνει κάτι αντίστοιχο για κανέναν αθλητή!»

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Νίκος Λεπενιώτης ανέφερε πως δεν έχει ξαναγίνει κάτι τέτοιο στην Ευρώπη για κανέναν αθλητή.

Ο Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε για την βραδιά βράβευσης του Βασίλη Σπανούλη στο «bwin ΣΠΟΡ FM 94,6»:

«Δεν ήταν εφικτό να γίνει νωρίτερα. Ήρθε η ώρα να γιορτάσουμε για τον Βασίλη. Θα ξεκινήσει στις 20:00 ακριβώς. Είναι σημαντικό να είναι όλοι στην ώρα τους. Θα διαρκέσει περίπου 50 λεπτά, θα είναι πλούσια γιορτή και αντάξια της προσφοράς του Βασίλη. Φυσικά, μετά θα ακολουθήσει το φιλικό του Ολυμπιακού με την Αρμάνι. Θα είναι ένα τρίωρο εορταστικό και γεμάτο.

Δεν έχει γίνει κάτι αντίστοιχο στην Ευρώπη για κανέναν αθλητή. Συνήθως γίνονται σε παιχνίδια προγραμματισμένα, ένα παιχνίδι Euroleague… Είναι η πρώτη φορά που γίνεται συγκεκριμένη τελετή και αγώνας, που έχει αποκλειστικό στόχο να εορταστεί ένας αθλητής. Αν δεν το άξιζε αυτό ο Βασίλης, δεν θα το άξιζε κανένας άλλος παίκτης. Θέλαμε να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο. Είναι ο μεγαλύτερος αθλητής που έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού σε όλα τα αθλήματα. Ο Βασίλης το περιμένει πώς και πώς, έχει συμμετάσχει στη διοργάνωση. Θα έρθει πολύς κόσμος, παλιοί συμπαίκτες του, συναθλητές, παράγοντες… Ο κόσμος που θα έρθει θα ζήσει συγκινήσεις και στιγμές που θα τους μείνουν χαραγμένες για πάντα στο μυαλό. Αξίζει να το δουν».

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Σχετικά άρθρα:

Οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη!

Τιμάει τον Σπανούλη ο Παναθηναϊκός!

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης