Μεγαλείο από Παναθηναϊκό: Θα τιμήσει τον Σπανούλη!

Μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Βασίλης Σπανούλης θα τιμηθεί από τον Ολυμπιακό για την συνεισφορά του με τον Παναθηναϊκό να τον τιμάει.

Οι επόμενες μέρες είναι αφιερωμένες στον Βασίλη Σπανούλη από τον Ολυμπιακό, με τον Παναθηναϊκό να μην είναι απών από τις εκδηλώσεις που θα υπάρξουν.

Οι πέντε πρώτες αλλαγές που θα δούμε στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Οι «πράσινοι» θα αποδώσουν τιμές στον Βασίλη Σπανούλη, συμμετέχοντας ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Σπανούλης θα λάβει αναγνώριση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός τις προσεχείς ημέρες, για την συνεισφορά του στην ομάδα. Αρχικά, οι Πειραιώτες έχουν προγραμματίσει ένα επίσημο γκαλά το Σάββατο (16/9) και στη συνέχεια θα γίνει η απόσυρση της φανέλας του, πριν από το φιλικό με την Αρμάνι Μιλάνο την Κυριακή (17/9).

Ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται στις εκδηλώσεις για τον Σπανούλη, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα της ομάδας κατά τη διάρκεια της σεζόν 2005-2006 και, στη συνέχεια, κατά τις τρία αποκείμενα χρόνια από το 2007 έως το 2010. Στην διάρκεια αυτής της περιόδου, βοήθησε τον Παναθηναϊκό να κατακτήσει αξιόλογούς τίτλους, συμπεριλαμβανομένης της Euroleague και του Triple Crown το 2009.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» θα συμμετέχουν σε όλες τις εκδηλώσεις που έχουν οριστεί για την τιμή του Σπανούλη, με τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλη Παρθενόπουλο, να εκπροσωπεί την ομάδα στα εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή.

Η παρουσία του Παρθενόπουλου στα εκδηλώσεις των «ερυθρόλευκων» για τον Σπανούλη αναδεικνύει τον τρόπο, με τον οποίο ο Παναθηναϊκός, αφενός, αναγνωρίζει την σημαντική συνεισφορά του πρώην παίκτη στον χώρο του μπάσκετ, αλλά και στην ελληνική αθλητική κοινότητα γενικότερα. Αφετέρου, αποδεικνύει ότι οι «πράσινοι» ξεπερνούν τις αντιπαλότητες και προσφέρουν ένα παράδειγμα συνεργασίας και αναγνώρισης, τιμώντας έναν παλιότερο συμπαίκτη τους.

Αυτή η κίνηση συμπληρώνει την στρατηγική που ανακοίνωσε πρόσφατα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, και αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας εξομάλυνσης των εντάσεων στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ.

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!