Κυπριακά Μέσα: «Τραγικό λάθος με πανό στο ΣΕΦ»

Θέμα σε όλα τα κυπριακά Μέσα έγινε το λανθασμένο τραγικό πανό των οπαδών του Ολυμπιακού στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Όλα τα κυπριακά Μέσα σχολίασαν σήμερα το πανό που ανέβασε η Θύρα 7 στο ελληνικό ντέρμπι με το τραγικό λάθος που αφορά την χρονολογία της τουρκικής κατοχής. Κι αυτό διότι τα 50 χρόνια προφανώς και δεν συμπληρώθηκαν μεταξύ 1924-1974 αλλά από το 1974 έως σήμερα. 

Ναν για το αν είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη: «Ξέρετε την απάντηση» (vid)

Το Goal αναφέρει μεταξύ άλλων: «Οι οπαδοί του Ολυμπιακού υπέπεσαν σε τραγικό λάθος σε άλλο πανό που αναρτήθηκε με μήνυμα «1924-1974, Δεν Ξεχνώ». Προκαλεί οργή, ντροπή και απογοήτευση το γεγονός πως οι εμπνευστές του πανό δεν γνωρίζουν ότι η παράνομη τουρκική κατοχή στην Κύπρο συνεχίζεται».

Στο SigmaLive γράφει: «Χωρίς λόγια και σχόλια, για το τραγικό λάθος που έγινε στις χρονολογίες που αναγράφονται στο πανό»

Το Balla έχει τίτλο «Τραγικό λάθος» και επισημαίνει: « Οι φίλοι των Πειραιωτών σήκωσαν ένα ντροπιαστικό για την ιστορία, πανό στο φαληρικό στάδιο για την τουρκική κατοχή στην Κύπρο, αναφέροντας: «50 χρόνια κατοχή. Η Κύπρος είναι ελληνική. 1924-1974 Δεν ξεχνώ».
Μόνο που έκαναν ένα μεγάλο λάθος, μάλλον τραγικό. Τα 50 χρόνια εισβολής άρχισαν από το 1974 και ακόμα συνεχίζονται και όχι από το 1925 μέχρι το 1974».

Παρακάτω ορισμένες φωτογραφίες από τα κυπριακά πρωτοσέλιδα:

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.

Σχετικά άρθρα:

Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ