Ο Παναθηναϊκός απέδειξε για άλλη μια φορά ότι δεν κάνει πίσω μπροστά σε εθνικά θέματα και δεν ανέχεται καμία πρόκληση, ακόμα και όταν αγωνίζεται σε ξένο έδαφος.
Η νέα σπόντα της Μπλεν Μεκόνεν, συζύγου του Κέντρικ Ναν, μετά τα όσα είδε στο Φενέρ – Παναθηναϊκός!
Πριν από την έναρξη του αγώνα στην Τουρκία, το κλίμα ήταν ήδη τεταμένο, καθώς φίλαθλοι των γηπεδούχων ανάρτησαν σημαίες του ψευδοκράτους, ανάμεσα σε πολλές τουρκικές, με στόχο την πρόκληση.
Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εντόπισαν άμεσα τις προκλητικές σημαίες και ενημέρωσαν τις ελληνικές αρχές και τη διοργανώτρια αρχή της Euroleague, διευκρινίζοντας ότι τέτοια σύμβολα δεν έχουν θέση σε έναν αθλητικό χώρο. Στο πλαίσιο αυτό, ο σύλλογος είχε ξεκαθαρίσει ότι θα προβεί σε καταγγελία στην Euroleague, καταδεικνύοντας έμπρακτα την ευαισθησία του σε εθνικά ζητήματα.
Δείτε παρακάτω την φωτογραφία:
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Για περισσότερα Παναθηναϊκά νέα διαβάστε μας στο Pickngreen.gr.
Σχετικά άρθρα:
- Τέλος από τον Άρη ο Μαντζούκας – Τι συνέβη και ποια η θέση του Γιάννη Καστρίτη!
- «Αιχμές» του Αντρέα Τρινκιέρι για τον τρόπο που ο Σάσα Βεζένκοφ κερδίζει βολές στους αγώνες!
- Το σχόλιο της Δώρα Παντέλη – Τα έριξε στους παίκτες!
- ΕΠΟΣ – Γνωστός δημοσιογράφος δεν είχε πάρει χαμπάρι γιατί δεν έπαιξε ο Παπαπέτρου κόντρα στην Άλμπα!
- Νέες ειρωνείες Μπαρτζώκα για Κώστα Σλούκα και Εργκίν Αταμάν!