Ευρωλίγκα: Αποχαιρετιστήρια επιστολή Μπερτομέου, υπογράφει ως νέος πρόεδρος ο Μποντιρόγκα!

Ο Τζόρντι Μπερτομέου αποχαιρέτησε συνεργάτες, στελέχη και παράγοντες με επιστολή και ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα ετοιμάζεται να αναλάβει την θέση του προέδρου στην Euroleague.

Τέλος εποχής και με… υπογραφή για τον Τζόρντι Μπερτομέου. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην Livesport, o μέχρι πρότινος CEO της Euroleague αποχαιρέτησε στελέχη, συνεργάτες και παράγοντες μέσω επιστολής για την συνεργασία τους όλα τα προηγούμενα χρόνια. Τους ευχαρίστησε για όσα έκαναν και ουσιαστικά έβαλε επίσημα τέλος στην παρουσία του στην θέση του «αφεντικού» της διοργάνωσης.

Νωρίτερα είχε ήδη ολοκληρωθεί το νομικό κομμάτι της λύσης στο συμβόλαιό του και της αποζημίωσής του, ενώ, θυμίζουμε, στα τέλη Ιουνίου έλαβε χώρα η επεισοδιακή συνάντηση κατά την οποία αποφασίστηκε η αποχώρηση του Ισπανού με ψήφους 6-5.

Η Euroleague αλλάζει σελίδα και την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο ο Ντέγιαν Μπονριτόγκα. Ο θρύλος του ευρωπαικού μπάσκετ θα μεταβεί στην Βαρκελώνη και θα αναλάβει την θέση του προέδρου της ECA, με τον Μάρσαλ Γκλίκμαν να στέκεται στο πλευρό του ως CEO.

Μένει να φανεί αν θα υπάρξει αντίδραση από το μπλοκ των ομάδων που στήριξαν μέχρι τέλους τον Μπερτομέου, όμως, η λογική λέει ότι η κορυφαία διοργάνωση της Ευρώπης περνά, επιτέλους, σε νέα εποχή.

Πηγή: sdna.gr

Αφήστε μια απάντηση