Η Μπασκόνια προχωράει στον μεταγραφικό της σχεδιασμό, αφού η ομάδα του Πάμπλο Λάσο επρόκειτο να «ντύσει» στα χρώματά της τον Αμερικανό ψηλό της Μονακό, Ντόντα Χολ. Ο πρώην NBAer, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το SDNA, είναι πολύ κοντά στο να πει το «ναι» στους Βάσκους και να ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό της Μπασκόνια.
Το ΥΠΕΡΟΓΚΟ ποσό που έχει στοιχίσει στον Παναθηναϊκό το Glassfloor!
Μετά από μια τριετία στην Μονακό, ο Ντόντα Χολ θα αλλάξει παραστάσεις. Ο 26χρονος σέντερ δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την γαλλική ομάδα και έτσι αναζήτησε την τύχη του στην αγορά σαν free agent. Η Μπασκόνια προσέγγισε τον Χολ και έτσι οι δύο πλευρές βρίσκονται πάρα πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία για τα επόμενα χρόνια.
Ο Χολ μέτρησε την περσινή σεζόν με τα χρώματα της Μονακό 4,9 πόντους, 3,5 ριμπάουντ και 0,4 ασίστ σε 38 παιχνίδια στην EuroLeague.
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!
Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:
- «Βόμβα» με αποχώρηση-έκπληξη παίκτη του Ολυμπιακού σύμφωνα με δημοσίευμα από το Ισραήλ
- Τόσα εισιτήρια θα κυκλοφορήσουν για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»!
- Ο πρωτοφανής λόγος που χάλασε η μεταγραφή του Ντίλαν Οσετκόφσκι στην Μπαρτσελόνα
- Η ομάδα από το εξωτερικό που ενδιαφέρθηκε έντονα για τον Λευτέρη Μαντζούκα!
- Στο προσκήνιο και ο Σάντρο Μαμουκελασβίλι για τον Παναθηναϊκό









