Κώστας Αντετοκούνμπο: “Παρών” με την Εσθονία

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο στο ματς της Εθνικής Ομάδας με την Εσθονία (8/9, 18:00) θα κάνει το ντεμπούτο του σε Ευρωμπάσκετ.

Ημέρα χαλάρωσης και ξεκούρασης για τους περισσότερους παίκτες της Εθνικής Ομάδας η σημερινή (7/9) μετά τη νίκη επί της Ουκρανίας και πριν το τελευταίο ματς του Ομίλου στο Μιλάνο για το Ευρωμπάσκετ κόντρα στην Εσθονία (8/9, 18:00 ΕΡΤ 1) το οποίο δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον, λόγω του ότι έχουμε εξασφαλίσει την πρώτη θέση. Ενδιαφέρον είναι ότι ο Κώστας Αντετοκούνμπο έκανε κανονικά προπόνηση.

Την Τετάρτη στο “Forum” δεν υπήρχε υποχρεωτική προπόνηση για τους παίκτες και στο παρκέ για πρόγραμμα με τους βοηθούς του Δημήτρη Ιτούδη βρέθηκαν οι Κώστας Αντετοκούνμπο, Σλούκας, Λαρεντζάκης και Παπαπέτρου με τον πρώτο να δείχνει έτοιμος να αγωνιστεί και κόντρα στους Εσθονούς θα κάνει το ντεμπούτο του σε Ευρωμπάσκετ με τα γαλανόλευκα ξεπερνώντας τον τραυματισμό που αποκόμισε εδώ και καιρό από το ματς της “επίσημης αγαπημένης” στο Βελιγράδι.

Αυτό σημαίνει πως αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής η Εθνική Ομάδα για πρώτη φορά στο τουρνουά θα αγωνιστεί πλήρης και με τους δώδεκα παίκτες της κάτι πολύ σημαντικό ενόψει των νοκ-άουτ στο Βερολίνο.

Πηγή: eurohoops.net

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση