Ιτούδης: Πήρε Ουόκαπ, εκτός Εθνικής ο Ντόρσεϊ

Ο Δημήτρης Ιτούδης αποφάσισε να πάρει στην Εθνική τον Τόμας Ουόκαπ, αντί του Τάιλερ Ντόρσεϊ, μία κίνηση που δημιουργεί ερωτηματικά.

Ο Δημήτρης Ιτούδης πήρε την απόφαση για το ποιον παίκτη θα πάρει ως «νατουραλιζέ» στην Εθνική Ομάδα.

Με αυτόν τον σέντερ συζητάει για την θέση του Παπαγιάννη ο Παναθηναϊκός!

Καθώς πλησιάζει η έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας, αναμένονται οι επίσημες κλήσεις των παικτών που θα απαρτήσουν την ομάδα. Ωστόσο, ήδη έχει δοθεί απάντηση σε ένα από τα μεγαλύτερα ερωτηματικά που απασχολούσαν. Στο δίλημμα μεταξύ των Ουόκαπ και Ντόρσεϊ, ο Ιτούδης έχει βρει την απάντηση, με τον Ουόκαπ να επιλέγεται.

Ο λόγος που ο Ουόκαπ βρίσκεται στο ρόστερ είναι η απόφαση του Δημήτρη Ιτούδη να τον συμπεριλάβει. Ο προπονητής της Φενέρ επέλεξε τον έμπειρο παίκτη με σκοπό να δώσει μεγαλύτερες δυνατότητες στην ομάδα. Ο Ουόκαπ διακρίνεται για την ικανότητά του να οργανώνει και να κατευθύνει το παιχνίδι, ενώ διαθέτει και αξιόλογες ικανότητες στην άμυνα, προσδίδοντας έτσι σημαντικό βάρος στην ομάδα.

Η επιλογή του Ουόκαπ προκάλεσε δυσαρέσκεια στον Ντόρσεϊ. Ο παίκτης ενημερώθηκε για την κατάσταση και εκφράζοντας την απογοήτευσή του, αποφάσισε να μη συμμετάσχει στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας. Επίσης, δήλωσε πως θα αφιερώσει τον Αύγουστο για να εργαστεί ατομικά για τις υποχρεώσεις του ενόψει της νέας σεζόν.

Το πλέον επίκαιρο ερώτημα πλέον είναι ποιοι θα απαρτίσουν την τελική λίστα της Εθνικής ομάδας. Ωστόσο, παρά τις ελπίδες των φιλάθλων για τη συμμετοχή του, η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο φαίνεται δύσκολη, αν όχι απίθανη. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχει τεθεί συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα από τους Μπακς για την επιστροφή του στο γήπεδο. Επιπλέον, οι σχέσεις του με το επιτελείο της Εθνικής έχουν δημιουργήσει επιπλέον προβληματισμό, λόγω της δυσκολίας συνεννόησης με τον πολυπληθή σταφ του Μιλγουόκι, που ακολουθεί τον Γιάννη και επηρεάζει την κατάσταση.

Σχετικά άρθρα:
Αυτός ο παίκτης προτάθηκε στον Παναθηναϊκό για αντί-Χεζόνια!
Το ξέσπασμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την περίπτωση Παπαγιάννη!

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης