Γιαννακόπουλος: Ξέσπασε για Παπαγιάννη!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξέσπασε μέσω από σειρά story στο Instagram σε μορφή βίντεο για την περίπτωση του Γιώργου Παπαγιάννη.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με πρωϊνό story του στο Instagram μίλησε για όλους και για όλα.

Πολύ κοντά στον Κάιλ Γκάι ο Παναθηναϊκός!

Αναλυτικά το ξέσπασμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον Παπαγιάννη, τον πατέρα του, τον Ιτούδη και την περίπτωση Ντόρσεϊ:

«Πραγματικά μετά από αυτό δεν ξέρω τι να περιμένω στην ζωή. Τα έχω δει όλα. ΌΛΑ. Σου φέρνουν το παιδί στα 15 του οι γονείς του στο σπίτι σου και σου λένε ” σε παρακαλώ πρόεδρε τον παραδίδοουμε στα χέρια σου, να τον προσέχεις”. Εννιά χρόνια που είναι εδώ να τον έχεις στηρίξει όσο κανέναν αθλητή σαν και αυτόν. Ίσως τον Νίκο Παππά για να μην λέω ψέματα. Να είναι ο πρώτος που θέλεις να κλείσεις. Ο πρώτος που θες να υπογράψεις από τον Απρίλιο. Του κάνεις προτάσεις 1, 1.1, 1.2, 1.4, παρόλο που δεν έχει κάνει καλή σεζόν. Γιατί; Γιατί τον θες εδώ. Γιατί τον αγαπάς. Να σε έχει στο περίμενε 4-5 μήνες. Να σου λέω ακατέβατα 1.4, 1.7 για δύο χρόνια.

Στο τέλος να το δέχεσαι. Του λες εντάξει. Και όταν του το λες να σου λέει ότι ξέρεις είχα συμφωνήσει με τον Ιτούδη, παρόλο που δεν σε είχα ενημερώσει, αλλά από την στιγμή που δεν σε είχα ενημερώσει θα μείνω εδώ, δώσε μου 5 λεπτά να πάρω τηλέφωνο τον Ιτούδη. Το σωστό είναι να μείνω εδώ. Του στέλνεις τα συμβόλαια, περιμένεις, έχει πάει 6 το πρωί. Και αντί να λάβεις τα συμβόλαια σε παίρνει και σου λέει ότι η μαμάκα μου και ο μπαμπάκας μου εν με αφήνουν να μείνω στον Παναθηναϊκό. Θέλουν να πάω στον Ιτούδη που μου δίνει 200.000 παραπάνω. Τι να πω, πραγματικά. Καλη επιτυχία Γιώργο μου.

Για τον μπαμπά του Παπαγιάννης είπε: «Και εσύ Κανέλλο μου ξέρεις, παρόλο που είσαι ψηλό παιδί, φουστίτσες πρέπει να φοράς, γιατί τα παντελόνια είναι μόνο για τους άνδρες»

Για τον Δημήτρη Ιτούδη: «Επειδή το δίκαιο και η αλήθεια είναι δύο μαχητές που δεν χάσανε ποτέ. Εσύ Δημητράκη που ήσουν 13 χρόνια εδώ και ανδρώθηκες. Ξαφνικά, εκεί που ο αθλητής δεν έχει πρόταση από πουθενά σε όλη την Ευρώπη πάνω από 700.000. Εντελώς τυχαία… έχοντας κάνει συνεταιρισμό με τον αντζέντη του Γιώργου, το ξέρει όλη η Ελλάδα, όλη η Τουρκία, πας και κάνεις πρόταση 1.6 για να μοιραστείτε τα μανατζερικά Anyway.»

Για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ: «Α και κάτι ακόμη. Για έναν αθλητή που θέλουμε να πάρουμε και έχει έρθει και σου έχει πει δεν γουστάρω να παίζω για σένα δεν τον αφήνεις να φύγει, μαθαίνοντας ότι θα πάει στον Παναθηναϊκό. Αν πήγαινε αλλού θα τον άφηνες, έτσι; Είστε όλοι…».

Σχετικά άρθρα:
Αποχωρεί ο Παπαγιάννης από τον Παναθηναϊκό!

Δείτε επίσης