Η υπόθεση Βαλαντσιούνας μονοπωλεί το ενδιαφέρον των φίλων του ευρωπαϊκού μπάσκετ, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Ντονάτας Ουρμπόνας και του BasketNews, ο έμπειρος Λιθουανός σέντερ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό, δείχνοντας θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρώπη μετά από 13 χρόνια παρουσίας στο NBA.
Νέα αινιγματική απάντηση του Νίκου Ρογκαβόπουλου για το μέλλον του και τον Παναθηναϊκό!
Ο 33χρονος διεθνής Λιθουανός έχει στα χέρια του μια άκρως δελεαστική πρόταση από τον Παναθηναϊκό, διάρκειας τριών ετών, με συνολικές απολαβές που αγγίζουν τα 12 εκατομμύρια ευρώ. Η προσφορά αυτή φαίνεται να έχει ήδη τραβήξει την προσοχή του Βαλαντσιούνας, καθώς του προσφέρει οικονομική και αγωνιστική σταθερότητα, σε αντίθεση με την πρότασή του από το Ντένβερ, που αφορά εγγυημένες απολαβές μόνο για την επόμενη σεζόν (2025–26), ύψους 10,4 εκατ. δολαρίων. Για τη σεζόν 2026–27, η ομάδα διατηρεί οψιόν, γεγονός που ενισχύει τη σκέψη του παίκτη να γυρίσει στην Ευρώπη.
Ο Βαλαντσιούνας παραμένει παραγωγικός ακόμα και φέτος στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Σε 18,7 λεπτά συμμετοχής, σημείωσε 10,3 πόντους με σχεδόν 62% ευστοχία, 7,7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, ενώ συνέχισε να προσφέρει και αμυντικά με 0,59 τάπες και 0,45 κλεψίματα κατά μέσο όρο. Οι αριθμοί του δείχνουν ότι παραμένει ποιοτική λύση στη ρακέτα, παρά τη μειωμένη συμμετοχή του σε σχέση με προηγούμενες χρονιές.
Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!
Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!
Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:
- Δημοσίευμα «βόμβα» από το Ισραήλ για Μαμουκελασβίλι και Παναθηναϊκό!
- Και όμως το έκανε και αυτό ο Ολυμπιακός – Έστειλε επιστολή προς την Euroleague ζητώντας να μη γίνει το Final-4 στην Αθήνα!
- Η απουσία του Γκριγκόνις την φετινή αγωνιστική περίοδο και ο Όσμαν που δεν μπόρεσε να καλύψει το συγκεκριμένο αγωνιστικό κενό!
- Απίστευτο και όμως… συνέβη! Ο Ολυμπιακός επικοινώνησε με τις ομάδες της Euroleague για να μη γίνει το Final Four στην Αθήνα!
- Το εξωφρενικά μεγάλο buy-out που θα πληρώσει ο Ολυμπιακός για τον Αντώνη Καραγιαννίδη!