«Τέλειος συνδυασμός Γιαννακόπουλος και Αταμάν»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον Εργκίν Αταμάν αποτελούν έναν ιδανικό συνδυασμό σύμφωνα με την Τούρκο δημοσιογράφο Ντενίζ Ακσόι.
Αταμάν ευθύνη με Εφές

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον Εργκίν Αταμάν αποτελούν έναν τέλειο συνδυασμό σύμφωνα με την Τούρκο δημοσιογράφο Ντενίζ Ακσόι. Αυτό δήλωσε σε συνέντευξη με τον Αχιλλέα Μαυροδόντη στο Sportal.gr κατά την διάρκεια του Final-4 στο Κάουνας.

Στο πλαίσιο του Final-4 ο δημοσιογράφος του Sportal.gr βρήκε την Τούρκο δημοσιογράφο Ντενίζ Ακσόι και την ρώτησε διάφορα σχετικά με τον Παναθηναϊκό και τον Αταμάν.

Η πρόταση του Παναθηναϊκού για Λεσόρτ!

«Εκτός παρκέ ο Αταμάν είναι φανταστικός. Είναι φοβερός τύπος, φοβερός άνθρωπος με σπουδαία προσωπικότητα. Πολύ αληθινός άνθρωπος. Κι εντός παρκέ είναι το ίδιο ακριβώς. Ο κόσμος το αποκαλεί τρέλα, αλλά είναι η προσωπικότητα του. Θέλει να δείξει τι σκέφτεται και τι αισθάνεται. Είναι παθιασμένος με το μπάσκετ, το αγαπάει και το ξέρει τόσο καλά που φαίνεται από τα συνεχόμενα πρωταθλήματα. Του αρέσει να έχει τον έλεχγο με καλές προθέσεις. Αυτό έχει στην τελική σημασία.» δήλωσε αρχικά η Τούρκος δημοσιογράφος.

«Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο συνδυασμό από τον Παναθηναϊκό με τον Αταμάν» ανάφερε στην αρχική της τοποθέτηση, ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε για τον συνδυασμό Γιαννακόπουλος-Αταμάν: «Μπορεί να υπάρξουν μερικές διαφωνίες μέσα στην σεζόν, αλλά φυσικά μπορεί να πετύχει. Είναι και οι δύο αληθινοί. Θα ταιριάξουν μεταξύ τους. Δεν ξέρω προσωπικά τον πρόεδρο, αλλά από ότι δείχνει στα κοινωνικά μέσα κι εκτός γηπέδου, αλλά φαίνεται πολύ αληθινός. Νιώθω ότι δεν έχει να κρύψει κάτι».

Τέλος πρόσθεσε: «Ο Αταμάν θα μπορούσε να πάρει κάποιους παίκτες από την Ανατολού Εφές στον Παναθηναϊκό, όπως οι Ροντρίγκ Μπομπουά, Μπράιαντ Ντάνστον, αλλά και τον Ελάιζα Μπράιαντ». Για τους δύο από τους τρεις σας έχει ενημερώσει το Pickngreen.gr εδώ και αρκετό καιρό. Ο Ελάιζα Μπράιαντ μάλιστα άναψε ο ίδιος φωτιές με ένα σχόλιο του.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την συνέντευξη της Ντενίζ Ακσόι στον Αχιλλέα Μαυροδόντη και το Sportal.gr:

Σχετικά άρθρα:
Εκεί έκλεισε ο Νίκος Ρογκαβόπουλος!
Τι ισχύει για Τζέιμς, Πάντερ, Ντέιβις και Μπομπουά!

Αφήστε μια απάντηση