Σερέλης: «Συζητήσαμε πολύ με τα παιδιά, είμαι ευχαριστημένος αμυντικά»

Μιλώντας μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Ρόδο επί του Κολοσσού, ο Χρήστος Σερέλης στάθηκε στην αμυντική προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του.

Όσα είπε στην ΕΡΤ ο κόουτς του Παναθηναϊκού Χρήστος Σερέλης:

«Θέλαμε να είμαστε σοβαροί, είχαμε δύο σερί παιχνίδια πρωταθλήματος που δεν ήμασταν καλοί, με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Συζητήσαμε πολύ με τα παιδιά. 

Η αμυντική μας προσήλωση πρέπει να είναι τέτοια που να μη δεχόμαστε εύκολα καλάθια. Είμαι ευχαριστημένος από την αμυντική μας νοοτροπία και στην επίθεση αρχίζουμε να μοιράζουμε την μπάλα. Προσπαθούμε να δούμε όλους τους παίκτες μας και να είναι χρήσιμοι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Σήμερα ήμασταν πραγματικά πολύ σοβαροί, έτσι όπως είχαμε ζητήσει από τους παίκτες να είναι κυρίως αμυντικά. Είχαμε δύο παιχνίδια εκτός έδρας στα οποία δεν ήμασταν καθόλου συγκεντρωμένοι. Είχαμε κάνει αρκετά λάθη στην άμυνα, αλλά σήμερα πραγματικά αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν ο τρόπος που παίξαμε άμυνα για 40′. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Αυτός είναι ο τρόπος, αυτό είναι το κλειδί για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να κάνουμε κάποιες συνεχόμενες νίκες, που χρειαζόμαστε για το πρωτάθλημα».

Διαβάστε για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στη Ρόδο με τον Κολοσσό!

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης