Σαρπ Αταμάν: «Τώρα διακοπές και μετά το… όνειρο!» (pic)

Ο Σαρπ Αταμάν έκανε μια επική ανάρτηση για τον πατέρα του ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και του Eurobasket.

Ο νεαρός Σαρπ Αταμάν, γιος του προπονητή του Παναθηναϊκού AKTOR και της Εθνικής Τουρκίας, Εργκίν Αταμάν, αποχαιρέτησε τη φετινή σχολική χρονιά με μια ανάρτηση γεμάτη προσμονή και ενθουσιασμό. Μέσα από τα social media, έδωσε το σύνθημα για τις καλοκαιρινές διακοπές, τονίζοντας όμως ότι… τα καλύτερα έρχονται!

Και όμως το έκανε και αυτό ο Ολυμπιακός – Έστειλε επιστολή προς την Euroleague ζητώντας να μη γίνει το Final-4 στην Αθήνα!

«Άλλη μια σχολική χρονιά ολοκληρώθηκε. Τώρα διακοπές και μετά το… όνειρο», έγραψε χαρακτηριστικά, με σαφή αναφορά στο Eurobasket 2025, όπου ο πατέρας του θα οδηγήσει την Τουρκία σε μια απαιτητική διοργάνωση.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση:

Περισσότερα «πράσινα» νέα μπορείτε να διαβάσετε στο Pickngreen.gr!

Ακολουθήστε το Pickngreen.gr σε Facebook, Twitter και Instagram!

Άρθρα που ίσως σας ενδιαφέρουν:

Αφήστε μια απάντηση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ