Ρογκαβόπουλος: Γιατί δεν θα απασχολήσει

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος είναι ένα «hot» όνομα στην αγορά στην μεταγραφική περίοδο, ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν αποτελεί επιλογή.

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, ο οποίος είναι ένα «καυτό» όνομα δεν θα απασχολήσει ούτε τον Παναθηναϊκό, ούτε τον Ολυμπιακό.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης θα συνεχίσει στην Ισπανία την καριέρα του. Κάτι που δεν αποτελεί έκπληξη. Ο Έλληνας γκαρντ/φοργουορντ εδώ και καιρό έχει ξεκαθαρίσει προς όλους ότι δεν αποτελεί προτεραιότητα η επιστροφή στην Ελλάδα. Ο βασικός λόγος είναι ότι επιθυμεί να αγωνίζεται. Γνωρίζει ότι στην Ελλάδα, ενδεχομένως να μην έχει αυτό τον χρόνο στους «αιώνιους». Η φετινή σεζόν στην Μερκεζεφέντι τον ωφέλησε πολύ. Κάτι που αποδείχτηκε ουσιαστικά και με την παρουσία του στην Εθνική Ελλάδος και τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε τον Φεβρουάριο.

Ο Παναθηναϊκός τον Φεβρουάριο έκανε διερευνητική επαφή με την πλευρά του Ρογκαβόπουλου. Οι «πράσινοι» τον προσεγγίσαν, αλλά η απάντηση που πήραν ήταν αρνητική. Την ίδια απάντηση έλαβε και ο Ολυμπιακός. Ο αθλητής ήταν πολύ ξεκάθαρος στα «θέλω» του. Θέλει να παραμείνει στο εξωτερικό, γιατί γνωρίζει ότι εκεί θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Όλες τις αποφάσεις του τις λαμβάνει με αυτό ως βασικό κριτήριο. Είναι δύσκολο να αλλάξουν τα ως τώρα δεδομένα.

Διαβάστε επίσης:
Την απάντηση του Ελάιζα Μπράιαντ σε ερώτηση που αφορούσε τον Παναθηναϊκό!
Το «παλεύει» για αυτόν τον παίκτη ο Παναθηναϊκός!

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση