Πονίτκα: «Μπορούσαμε το κάτι παραπάνω τη φετινή σεζόν»

Ο Ματέους Πονίτκα εξήγησε πως το «τριφύλλι» θα παλέψει κόντρα στην Παρτιζάν κι ότι φυσικό είναι να υπάρχει κίνητρο σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Ο Πολωνός Ματέους Πονίτκα είπε:

«Είμαστε στεναχωρημένοι, σίγουρα στεναχωρημένοι επειδή νομίζω κανείς μας δεν περίμενε αυτή τη σεζόν. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι και ελπίζω να δείξουμε πως αξίζαμε παραπάνω. Θα παλέψουμε και ελπίζω να κάνουμε την έκπληξη».

Στη ερώτηση σχετικά με το πόσο δύσκολο είναι να βρουν κίνητρο για τέτοιου είδους αγώνες, απάντησε πως: «Για μένα δεν είναι καθόλου δύσκολο. Πάμε εκεί, σε μια από τις «καυτές» ομάδες αυτή τη περίοδο στη Euroleague, σε ένα γήπεδο με 20.000 κόσμο, θα αγωνιστούμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να σου δώσει κίνητρο. Σε ένα τέτοιο περιβάλλον, θα έπρεπε να είναι φυσικό να έχεις το κίνητρο να αγωνιστείς απέναντι στη Παρτιζάν».

Τέλος, αναφορικά με το πως έχει στο μυαλό του την επόμενη μέρα για τον Παναθηναϊκό μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Euroleague είπε: «Έχουμε τα playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος. Πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί στα playoffs. Οι τελευταίοι αγώνες της Basket League μας έδειξαν ότι οι ομάδες δεν είναι «κοιμισμένες», γίνονται όλο και καλύτερες. Δεν θα είναι εύκολο, θα πρέπει να παρουσιαστούμε καλοί για να κερδίσουμε τους αγώνες και να παλέψουμε για το πρωτάθλημα».

Διαβάστε επίσης τις δηλώσεις του Χρήστου Σερέλη!

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης