Σερέλης: «Δεν είμαστε αδιάφοροι, έτοιμοι εν όψει πλέι οφ»

Ο Χρήστος Σερέλης εξήγησε πως η ομάδα του πρέπει να φανεί ανταγωνιστική αύριο ώστε να παρουσιαστεί έτοιμη στα πλέι οφ.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Χρήστος Σερέλης είπε:

«Είναι μία πολύ κακή σεζόν για τον Παναθηναϊκό. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει η ομάδα να είναι αδιάφορη, πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Είναι η τελευταία αγωνιστική της Euroleague και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε ένα σκληρό παιχνίδι. Ειδικά στο Βελιγράδι και σε αυτό το παιχνίδι που το χρειάζεται η Παρτιζάν. Είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να μας βοηθήσει στα πλέι – οφ της Basket League. Έχουμε δουλέψει αυτές τις τρεις μέρες και μετά το παιχνίδι με το Περιστέρι. Έχουμε δουλέψει πράγματα, τα οποία θα χρησιμοποιήσουμε για να τα ακολουθήσουμε και στο μέλλον».

Για τους σχηματισμούς που σκέφτεται να εφαρμόσει στη συνέχεια σημείωσε: «Σίγουρα έτσι είναι, προσπαθούμε να δούμε τους σχηματισμούς που θα παίξουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ό,τι και αν συμβαίνει είτε είναι καλό είτε κακό, τα άσχημα πρέπει να αποφεύγονται και να επαναλάβουμε μόνο τα καλά».

Τέλος, σχετικά με τη συνέχεια και τα πλέι – οφ της Basket League είπε: «Σίγουρα συμβαίνει αυτό, είναι ένας λόγος αυτός. Τις τελευταίες 40 μέρες είχαμε 15 παιχνίδια και ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να κάνει καθόλου προπόνηση. Είναι δεδομένο ότι θα έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας. Μετά το παιχνίδι με το Περιστέρι έχουμε αρχίσει να βλέπουμε πράγματα σε επίθεση και άμυνα. Περιμένουμε μετά το παιχνίδι και με την Παρτίζαν να βγάλουμε πράγματα στο παρκέ για να είμαστε έτοιμοι στα πλέι οφ».

Διαβάστε τα τελευταία νέα της σημερινής προπόνησης του Παναθηναϊκού!

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp

This Post Has One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Δείτε επίσης