Παπαπέτρου: Προβάρει τα «πράσινα»!

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναμένεται να ξαναγίνει κάτοικος ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να του καταθέτει πρόταση για διετές συμβόλαιο.

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα γίνει ο Ιωάννης Παπαπέτρου. Η οριστική συμφωνία δεν έχει επέλθει ακόμη. Αυτό αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα καθώς κι οι δύο πλευρές θέλουν να συνεργαστούν.

Η πρόταση του τριφυλλιού είναι κοντά στο 1,5 εκατ ευρώ για διετές συμβόλαιο και η θέληση του Παπαπέτρου είναι ξεκάθαρη: Να φορέσει ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ακόμα πιο ξεκάθαρη όμως ήταν η εντολή του Αταμάν που έχει ζητήσει έναν δυνατό ελληνικό κορμό και η διοίκηση Γιαννακόπουλου το κάνει πράξη κάθε μέρα όλο και περισσότερο.

Ο Τούρκος προπονητής θέλει μια πολύ δυνατή 12αδα ώστε να έχει λύσεις και ο Παπαπέτρου ήταν από τις βασικές επιλογές ώστε να στελεχωθεί η ομάδα με αθλητές υψηλού επιπέδου που έχουν παραστάσεις και εμπειρία. 

Η πρόταση στον Παπαπέτρου κατατέθηκε σήμερα καθώς Γιαννακόπουλος-Αταμάν είχαν νέα επικοινωνία και ο Τούρκος τεχνικός οριοθέτησε τους επόμενους μεταγραφικούς στόχους που θα ξεδιπλωθούν το προσεχές διάστημα.

Με την πιθανή προσθήκη του Παπαπέτρου ο Παναθηναϊκός αποκαθιστά την… τάξη στο ρόστερ του καθώς πλέον είναι η ομάδα που αποτελεί τον βασικό αιμοδότη της εθνικής ομάδας: Σλούκας, Μήτογλου, Μωραΐτης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Μαντζούκας και Παπαπέτρου συνθέτουν ήδη μια πολύ δυνατή εξάδα. 

Και φυσικά υπάρχει πάντα το πολύ ανοιχτό παράθυρο με τους ξένους παίκτες δεδομένου ότι ο Παναθηναϊκός ως τώρα έχει πάρει Βιλντόζα, Γκραντ, Λεσόρ και απομένουν αρκετές προσθήκες ακόμη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ