Μίροτιτς: «Δύσκολα θα πει όχι στην πρόταση του Παναθηναϊκού»

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Μίροτιτς δύσκολα θα απορρίψει την πρόταση των «πράσινων», όπως εκτιμούν στην Μπαρτσελόνα.

Ο Νίκολα Μίροτιτς αποτελεί το καυτό μεταγραφικό όνομα του καλοκαιριού με πολλές ομάδες να έχουν μπει στο παιχνίδι για την απόκτηση του. Μία από αυτές είναι και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με την ισπανική «Sport», είναι το πρώτο φαβορί για την απόκτηση του Μαυροβούνιου φόργουορντ.

Κοντά στην επιστροφή του στον «Εξάστερο» ο Παπαπέτρου!

Συγκεκριμένα, στο ρεπορτάζ των Ισπανών αναφέρεται:

«Ο παίκτης συνεχίζει να ακούει προσφορές, και μία από τις πιο σημαντικές ήρθε από την Αθήνα, καθώς διαπραγματευόταν όλη την περασμένη εβδομάδα με τον Ολυμπιακό, αν και αυτές οι διαπραγματεύσεις δεν έχουν καρποφορήσει και τελικά ναυάγησαν. Η ομάδα, λοιπόν, τώρα, που μπήκε δυνατά, για να πάρει τον παίκτη της Μπάρτσα, είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μετά από κάποια δύσκολα χρόνια «γκρεμίζει» την αγορά. Η ελληνική ομάδα έχει κάνει μια τεράστια πρόταση στον Μίροτιτς, η οποία θα εγγυάται τέσσερα εκατομμύρια ευρώ καθαρά για καθεμία από τις επόμενες δύο σεζόν. Μία προσφορά, που δύσκολα απορρίπτεται και που, αν προχωρήσει, θα οδηγούσε σε προσπάθεια συμφωνίας με την Μπάρτσα, για να φύγει ο παίκτης και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό»

Μένει να φανεί αν οι Ισπανοί έχουν όντως δίκιο και ο Μίροτιτς γίνει όντως κάτοικος ΟΑΚΑ από τη νέα σεζόν.

Αφήστε μια απάντηση