Παπαγιάννης: «Όλοι είμαστε διψασμένοι να φέρουμε ξανά τίτλους στον Παναθηναϊκό»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στη νέα σεζόν με τον Παναθηναϊκό, τον ρόλο του αρχηγού που έχει πλέον στο «τριφύλλι», αλλά και στην παρουσία της Εθνικής ομάδα στο Eurobasket.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Basketnews»:

Για την παρουσία της Εθνικής ομάδας στο Eurobasket: «Στα νοκ άουτ αισθάνεσαι ταυτόχρονα τόσο κοντά αλλά και τόσο μακριά από το στόχο σου. Είχαμε κακό μομέντουμ και η Γερμανία ήταν σε εξαιρετική μέρα. Αν ρωτούσες οποιονδήποτε στην ομάδα, θα σου έλεγε πως θα θέλαμε να ξαναπαίξουμε αμέσως αυτό το ματς. Αν ξαναπαίζαμε με τη Γερμανία πιστεύω πως θα κερδίζαμε. Όμως ο τρόπος που έπαιξαν σε όλο το τουρνουά και το μετάλλιο που κατέκτησαν αποδεικνύει πως είναι καλή ομάδα».

Για το τι κρατά από το Eurobasket: «Η ομάδα αυτή έγινε οικογένεια. Νοιαζόμασταν ο ένας για τον άλλο και είχαμε έναν κοινό στόχο. Είναι κάτι που θέλω να δω ξανά τα επόμενα χρόνια».

Για τη νέα σεζόν του Παναθηναϊκού: «Δεν θα έλεγα πως είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε τίτλους, γιατί δεν μου αρέσει η λέξη. Όμως έχουμε ευθύνη να το κάνουμε, αναμφίβολα. Ήταν άσχημο για μας που η περασμένη σεζόν εξελίχθηκε σε μονόλογο του Ολυμπιακού. Βλέπω ότι όλοι είναι διψασμένοι να φέρουμε ξανά τίτλους στον Παναθηναϊκό. Αν θα τα καταφέρουμε ή όχι, θα το δούμε στην πορεία».

Για το γεγονός ότι πλέον είναι αρχηγός: «Έχω μεγαλώσει μέσα σε αυτή την ομάδα που αγαπώ και με έχει αγαπήσει. Είναι ώρα για μένα να γίνω ο ηγέτης της ομάδας».

Πηγή: sdna.gr

Αφήστε μια απάντηση