Παπαγιάννης: Η πρόταση του Παναθηναϊκού

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αποτελεί ένα «καυτό» θέμα ενόψει καλοκαιριού για τον Παναθηναϊκό και την ανανέωση του να αποτελεί προτεραιότητα.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης αποτελεί προτεραιότητα για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» έχουν καταθέσει ήδη την πρόταση τους στον Έλληνα ψηλό.

Για αυτόν τον παίκτη ρώτησε ο Παναθηναϊκός!

Η αγωνιστική περίοδος μπορεί να μην έχει ολοκληρωθεί για τον Παναθηναϊκό ακόμη, ωστόσο οι «πράσινοι» ήδη ετοιμάζουν την ομάδα για την νέα σεζόν. Ο Εργκίν Αταμάν έχει εισηγηθεί για την παραμονή του Παπαγιάννη. Ο Παναθηναϊκός έσπευσε να κάνει πράξη την επιθυμία του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Pickngreen.gr ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει μία εξαιρετική πρόταση στον Παπαγιάννη. Η πρόταση του «τριφυλλιού» είναι για 3.1 εκατομμύρια για διετές συμβόλαιο. Είναι μία πρόταση που δεδομένα καλύπτει τα «θέλω» του. Προς το παρόν, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού δεν έχει απαντήσει.

Επιπρόσθετα, ο Γιώργος Παπαγιάννης από την πλευρά του επιθυμεί φέτος να δοκιμάσει την τύχη του και για το ΝΒΑ. Με αυτό στο μυαλό του δεν δείχνει διάθεση για βιασύνη στην απάντηση του. Μάλιστα, πλευρά του αθλητή επιθυμεί την ύπαρξη και ΝΒΑ out στο συμβόλαιο. Σε περίπτωση που δεν τα βρει με τον Παναθηναϊκό και δεν προχωρήσει το θέμα του ΝΒΑ, η Φενέρμπαχτσε θα αποτελέσει έναν πιθανό προορισμό. Η τουρκική ομάδα, έχει στα συν της την ύπαρξη του Δημήτρη Ιτούδη. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας και ο Παπαγιάννης έχουν τον ίδιο ατζέντη.

Σχετικά άρθρα:
Εκεί έκλεισε ο Νίκος Ρογκαβόπουλος!
Τι ισχύει για Τζέιμς, Πάντερ, Ντέιβις και Μπομπουά!
Η πρόταση του Παναθηναϊκού για Λεσόρτ!

This Post Has 2 Comments

Αφήστε μια απάντηση