Μαμουκελασβίλι: Ρώτησε ο Παναθηναϊκός

Ο Σάντρο Μαμουκελασβίλι είναι ένας παίκτης από το ΝΒΑ, για τον οποίο ο Παναθηναϊκός ρώτησε, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Τόλη Κοτζιά.

Ο Σάντρο Μαμουκελασβίλι είναι ένα νέο όνομα που έφερε στο φως ο δημοσιογράφος Τόλης Κοτζιάς στο podcast του.

Ο έμπειρος δημοσιογράφος μίλησε για όλα τα ονόματα, τα όποια εξετάζει το «τριφύλλι», ενώ ανάφερε και ένα νέο όνομα που δεν είχε αναφερθεί μέχρι τώρα.

Τι συμβαίνει με Ντέιβις και Παναθηναϊκό!

Αναλυτικά όσα είπε σχετικά με τον Παναθηναϊκό ο Τόλης Κοτζιάς:

«Τον Πάντερ τον κυνηγάνε στη Σερβία γιατί χρεώνεται την ιστορία με τον Γιουλ. Τον θέλει ο Παναθηναϊκός, του δίνει πάρα πολλά χρήματα. Ο Παναθηναϊκός θέλει και τον Χεζόνια, ο οποίος έχει συμβόλαιο τη νέα σεζόν και δεν είναι ένα εύκολη υπόθεση. Ο Τζέιμς έχει συμβόλαιο, είναι πολύ δύσκολη περίπτωση αλλά θα την κυνηγήσει το «τριφύλλι». Δύσκολη περίπτωση είναι και του Λεσόρ.

Με Παπαγιάννη δεν υπάρχει καμία εξέλιξη, πλέον είναι θετικός αλλά θέλει να δει και την αγορά. Κρατάμε το όνομα του Μπομπουά, ένας παίχτης εγγύηση. Σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός δεν πάρει παίχτη από το πρώτο ράφι σε κάποια θέση, τότε θα ψάξει από το NBA. Οι «πράσινοι» ρώτησαν για τον Σάντρο Μαμουκελασβίλι, όμως δεν προκύπτει από κάπου ότι θα αφήσει το NBA για την Ευρώπη».

Σχετικά άρθρα:
Εκεί έκλεισε ο Νίκος Ρογκαβόπουλος!
Τι ισχύει για Τζέιμς, Πάντερ, Ντέιβις και Μπομπουά!
Η πρόταση του Παναθηναϊκού για Λεσόρτ!

Facebook
Twitter
Telegram
WhatsApp